Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V noci dne 3.11. bylo v Praze-Kyje, ulice Sicherova 1606 ukradeno vozidlo VW Golf IV 1,8 GTI r.v. 2000, barva stříbrná metalíza

SPZ 2K5 0944

Vzadu na pátých dveřích vyznačeno - 1,8 GTI , Edition 30

Sportovní sedačky Recaro, tříramenný volant, bez rádia

Špatně se otvírají pravé dveře vzadu, škrábanec přes celý pravý bok – zafixovaný, přesto stále viditelný pruh, rozbitý plast u pravého postranního zrcátka, rozbité stínítko u řidiče, u všech alu kol chybí středové krytky VW

Kontakt: 724007843

post-18329-082196100 1288899828_thumb.jppost-18329-095485900 1288899845_thumb.jp

Upraveno od Pulper

jsi na špátném fóru, mělo by to být smazáno, je mi tě líto ale soucit nedělá pořádek.........

nechápu, proč by měl být na špatném fóru???co je špatného dát informace na fora, kam chodí lidi, který mají společný koníček. takovýdle kecy si laskavě nech na doma a až se ti něco stane, tak sem laskavě nepiš, tvé lítostivé prosby o pomoc, budou okamžitě smazány

Určitě je dobře že to tady dal a je uplně jedno jake ma auto.Čim vic lidi o tom bude vědět tim lip.Jinak přeju aby jse našlo ;)

nechápu, proč by měl být na špatném fóru???co je špatného dát informace na fora, kam chodí lidi, který mají společný koníček. takovýdle kecy si laskavě nech na doma a až se ti něco stane, tak sem laskavě nepiš, tvé lítostivé prosby o pomoc, budou okamžitě smazány

Chlapče nepředbíhej a už vůbec ze své pozice nevyhrožuj, jen jsem vyjádřil názor, nesouhlas můžeš vyjádřit bez výhružek !

za 1 vyjádřil jsem také svůj názor

a za 2 jen proto, že mám ikonu admina, neznamená, že jí zneužívám, napsat, že ti to někdo smaže může kdokoliv a ne jen já

a hlavně, keci, je mi tě líto ale soucit nedělá pořádek, mě opravdu zvedají ze židle

dick: kamaráde myslím že stát se to tobě tak taky píšeš všemožně ať po něm lidé koukají,takže myslí že tvá připomínka je zcela zbytečná ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.