Publikováno Listopad 4, 201014 r V noci dne 3.11. bylo v Praze-Kyje, ulice Sicherova 1606 ukradeno vozidlo VW Golf IV 1,8 GTI r.v. 2000, barva stříbrná metalíza SPZ 2K5 0944 Vzadu na pátých dveřích vyznačeno - 1,8 GTI , Edition 30 Sportovní sedačky Recaro, tříramenný volant, bez rádia Špatně se otvírají pravé dveře vzadu, škrábanec přes celý pravý bok – zafixovaný, přesto stále viditelný pruh, rozbitý plast u pravého postranního zrcátka, rozbité stínítko u řidiče, u všech alu kol chybí středové krytky VW Kontakt: 724007843 Upraveno Listopad 4, 201014 r od Pulper
Listopad 5, 201014 r jsi na špátném fóru, mělo by to být smazáno, je mi tě líto ale soucit nedělá pořádek.........
Listopad 5, 201014 r nechápu, proč by měl být na špatném fóru???co je špatného dát informace na fora, kam chodí lidi, který mají společný koníček. takovýdle kecy si laskavě nech na doma a až se ti něco stane, tak sem laskavě nepiš, tvé lítostivé prosby o pomoc, budou okamžitě smazány
Listopad 5, 201014 r Určitě je dobře že to tady dal a je uplně jedno jake ma auto.Čim vic lidi o tom bude vědět tim lip.Jinak přeju aby jse našlo
Listopad 6, 201014 r nechápu, proč by měl být na špatném fóru???co je špatného dát informace na fora, kam chodí lidi, který mají společný koníček. takovýdle kecy si laskavě nech na doma a až se ti něco stane, tak sem laskavě nepiš, tvé lítostivé prosby o pomoc, budou okamžitě smazány Chlapče nepředbíhej a už vůbec ze své pozice nevyhrožuj, jen jsem vyjádřil názor, nesouhlas můžeš vyjádřit bez výhružek !
Listopad 9, 201014 r za 1 vyjádřil jsem také svůj názor a za 2 jen proto, že mám ikonu admina, neznamená, že jí zneužívám, napsat, že ti to někdo smaže může kdokoliv a ne jen já a hlavně, keci, je mi tě líto ale soucit nedělá pořádek, mě opravdu zvedají ze židle
Listopad 15, 201014 r dick: kamaráde myslím že stát se to tobě tak taky píšeš všemožně ať po něm lidé koukají,takže myslí že tvá připomínka je zcela zbytečná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.