Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dával jsem OII do obyčejného servisu u nás v malém městě :mellow: Měl jsem problém s hlukem od zadní nápravy a ve škodovce na nic nepřišli, tak jsem to zkusil jinde. Taky na nic nepřišli, ale když jsem si auto vyzvedával, tam mě zahrnuli svýma poznatkama k autu a vypadali tak nějak překvapeně....

např.

1) prý jel na zkušební jízdu a auto při pomalé jízdě po nerovnostech neskutečně vrzalo, jako by se měla kastle rozpadnout...

2) v autě od určité rychlosti slyší foukání větru...

3) mám popraskaný lak v tom žlábku na střeše, prý asi tmelená a lakovaná střecha....

4) špatně usazené sklo 5. dveří.....

....ještě nějaké nově lakované plochy. Prostě naznali, že auto bylo hrubě bourané, jakože víc než jsem si myslel. Byli z těchto "drobností" rozladění. Jenže pokud si projdu tohle forum, tak zjistím, že tyhlety závady má spousta OII (vrzání těsnění, fičení větru, praskající lak....).

Proč tento příspěvek: vedlo mě to k zamyšlení, jestli opravdu nemám auto mnohem víc rozsekané než si myslím nebo v servise nemají moc zkušeností s OII a jsou zbytečně překvapeni z "kvality" škodovácké chlouby a přičítají to havárii. Protože mě už tady ty "drobnosti" začínají u relativně nového auta hrubě srát a zárověň je mi to líto, protože je to auto nádherné a mám pro Škodovku slabost :)

Co si o tom myslíte Vy?

Upraveno od katorz

Tak v autě mi taky něco vrže, i když nechápu co by to mohlo být. Foukání větru slyším při určité rychlosti taktéž. Akorát lak na střeše mám teda v pořádku. Moje auto bylo lehce bourané na předek. Ale rozhodně mě hlavně ty pazvuky někdy docela štvou, ale za boha nemůžu přijít na to odkud vychází...

• Autor

Je jasné, že pazvuky a jiné problémy jsou u všech aut, ovšem to vrzající těsnění a praskající lak na střeše nejsem schopnej rozdýchat. Dokonce jsem vyměnil všechna těsnění dveří za nová, ale vrže to pořád, ikdyž nějaké zlepšení tam je... S lakem na střeše nevím co dělat, fičení v autě snad vyřeší servis (trojúhelníkové okénko?), kravál při otevření všech okének zřejmě nevyřeším....otřepení a popraskání kraje xenonu je taky pasé....

Nechápu jak u takového auta, na pomezí střední třídy, za neskutečné prachy může být tolik (výrobních) vad. S auta už nemám radost jako na začátku, před každou jízdou už jsem otrávenej, co se kde zase ozve a na co přijdu.... :angry:

Upraveno od katorz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.