Přejít na obsah

Závady na Octavii

katorz

Doporučené příspěvky

Ahoj, dával jsem OII do obyčejného servisu u nás v malém městě :mellow: Měl jsem problém s hlukem od zadní nápravy a ve škodovce na nic nepřišli, tak jsem to zkusil jinde. Taky na nic nepřišli, ale když jsem si auto vyzvedával, tam mě zahrnuli svýma poznatkama k autu a vypadali tak nějak překvapeně....

např.

1) prý jel na zkušební jízdu a auto při pomalé jízdě po nerovnostech neskutečně vrzalo, jako by se měla kastle rozpadnout...

2) v autě od určité rychlosti slyší foukání větru...

3) mám popraskaný lak v tom žlábku na střeše, prý asi tmelená a lakovaná střecha....

4) špatně usazené sklo 5. dveří.....

....ještě nějaké nově lakované plochy. Prostě naznali, že auto bylo hrubě bourané, jakože víc než jsem si myslel. Byli z těchto "drobností" rozladění. Jenže pokud si projdu tohle forum, tak zjistím, že tyhlety závady má spousta OII (vrzání těsnění, fičení větru, praskající lak....).

Proč tento příspěvek: vedlo mě to k zamyšlení, jestli opravdu nemám auto mnohem víc rozsekané než si myslím nebo v servise nemají moc zkušeností s OII a jsou zbytečně překvapeni z "kvality" škodovácké chlouby a přičítají to havárii. Protože mě už tady ty "drobnosti" začínají u relativně nového auta hrubě srát a zárověň je mi to líto, protože je to auto nádherné a mám pro Škodovku slabost :)

Co si o tom myslíte Vy?

Editováno: , autor: katorz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v autě mi taky něco vrže, i když nechápu co by to mohlo být. Foukání větru slyším při určité rychlosti taktéž. Akorát lak na střeše mám teda v pořádku. Moje auto bylo lehce bourané na předek. Ale rozhodně mě hlavně ty pazvuky někdy docela štvou, ale za boha nemůžu přijít na to odkud vychází...

Odkaz ke komentáři

Je jasné, že pazvuky a jiné problémy jsou u všech aut, ovšem to vrzající těsnění a praskající lak na střeše nejsem schopnej rozdýchat. Dokonce jsem vyměnil všechna těsnění dveří za nová, ale vrže to pořád, ikdyž nějaké zlepšení tam je... S lakem na střeše nevím co dělat, fičení v autě snad vyřeší servis (trojúhelníkové okénko?), kravál při otevření všech okének zřejmě nevyřeším....otřepení a popraskání kraje xenonu je taky pasé....

Nechápu jak u takového auta, na pomezí střední třídy, za neskutečné prachy může být tolik (výrobních) vad. S auta už nemám radost jako na začátku, před každou jízdou už jsem otrávenej, co se kde zase ozve a na co přijdu.... :angry:

Editováno: , autor: katorz
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...