Publikováno Listopad 6, 201014 r Ahoj, dával jsem OII do obyčejného servisu u nás v malém městě Měl jsem problém s hlukem od zadní nápravy a ve škodovce na nic nepřišli, tak jsem to zkusil jinde. Taky na nic nepřišli, ale když jsem si auto vyzvedával, tam mě zahrnuli svýma poznatkama k autu a vypadali tak nějak překvapeně.... např. 1) prý jel na zkušební jízdu a auto při pomalé jízdě po nerovnostech neskutečně vrzalo, jako by se měla kastle rozpadnout... 2) v autě od určité rychlosti slyší foukání větru... 3) mám popraskaný lak v tom žlábku na střeše, prý asi tmelená a lakovaná střecha.... 4) špatně usazené sklo 5. dveří..... ....ještě nějaké nově lakované plochy. Prostě naznali, že auto bylo hrubě bourané, jakože víc než jsem si myslel. Byli z těchto "drobností" rozladění. Jenže pokud si projdu tohle forum, tak zjistím, že tyhlety závady má spousta OII (vrzání těsnění, fičení větru, praskající lak....). Proč tento příspěvek: vedlo mě to k zamyšlení, jestli opravdu nemám auto mnohem víc rozsekané než si myslím nebo v servise nemají moc zkušeností s OII a jsou zbytečně překvapeni z "kvality" škodovácké chlouby a přičítají to havárii. Protože mě už tady ty "drobnosti" začínají u relativně nového auta hrubě srát a zárověň je mi to líto, protože je to auto nádherné a mám pro Škodovku slabost Co si o tom myslíte Vy? Upraveno Listopad 7, 201014 r od katorz
Listopad 7, 201014 r Tak v autě mi taky něco vrže, i když nechápu co by to mohlo být. Foukání větru slyším při určité rychlosti taktéž. Akorát lak na střeše mám teda v pořádku. Moje auto bylo lehce bourané na předek. Ale rozhodně mě hlavně ty pazvuky někdy docela štvou, ale za boha nemůžu přijít na to odkud vychází...
Listopad 7, 201014 r Autor Je jasné, že pazvuky a jiné problémy jsou u všech aut, ovšem to vrzající těsnění a praskající lak na střeše nejsem schopnej rozdýchat. Dokonce jsem vyměnil všechna těsnění dveří za nová, ale vrže to pořád, ikdyž nějaké zlepšení tam je... S lakem na střeše nevím co dělat, fičení v autě snad vyřeší servis (trojúhelníkové okénko?), kravál při otevření všech okének zřejmě nevyřeším....otřepení a popraskání kraje xenonu je taky pasé.... Nechápu jak u takového auta, na pomezí střední třídy, za neskutečné prachy může být tolik (výrobních) vad. S auta už nemám radost jako na začátku, před každou jízdou už jsem otrávenej, co se kde zase ozve a na co přijdu.... Upraveno Listopad 7, 201014 r od katorz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.