Přejít na obsah

Skoda symphony s CD - ISO, odber ve standby a provozu

Doporučené příspěvky

Zdravim Skodovaky,

panove mam nekolik dotazu tykajicich se skoda symphony s CD.

-- Neco mi vybiji baterku a vypada to na origo. radio. Proudovy odber je pri vypnutem radiu 45mA. Pri zapnutem 500mA. Promeril jsem i origo radio s kazetou a tam bylo 4mA ve standby. Takze asi problem bude na mem radiu.

-- k iso konektoru. Je zde na A konektoru nekde 12V spinanych klicem? U me jsem nasel jen 2x statickych 12V bez ohledu na klice. Radio se ale vypina po vytazeni kilce pres C2 ISO konektor.

-- Nejak jsem pozoroval i spatne hrajici stanice. Docetl jsem se symphony ma v sobe odelovac stejnosmerneho napeti pro predzesilovac. Je teda pravda ze bych mel namerit 12V stejnosmernych mezi zemi a signalovym kabelem na antennim konektoru? (nenameril jsem)

Dekuji za komentare.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

takze jsem se s tim dnes hral podstatne zjisteni je to ze odber 45mA zmizi (4mA) pri vypojeni konektrou C2 ted can sbernice, pres kterou radio dostane bezpecnostni kod a take ipulsy od multifunkcniho volantu. V obou pripadech jsem meril odber na pinu 7, pri zapnuti a naslednem vypnuti s C2(54mA) bez nej. (4mA)

Na C2 ISO casti jsou zapojeny jen 2 kabely sbernice CAN.

Ma nekdo nejaky napad co by se s tim dalo delat? Neco zmenit v elektronicke jednotce ci nastaveni radia?

Vypada to jako by se radio nechtelo uplne vypnout se zapnutym C2. Na radiu je menena deska, pred vymenou to nedelalo, protoze jsem nemel problemy nastartovat v zime kdyz auto 3 tydny stalo.

Jako workaround me napadlo pridat relatko spinane 12V z klicku ktere bude spinat CAN sbernici. Pri vytazeni klicku se odpoji i CAN a radio by melo mit odber 4mA. Pri zapnuti klice zase bude fungovat multifunkcni volant. Ale je to bastl, ktery by se musel odzkouset.

Diky za rady...

Odkaz ke komentáři

Jeste jedna vec, zkousel jsem stejne radia zamenit s bratrancem a zmerit odbery. V vysledkem u nej v aute s jinou elektroinstalaci byl odber pri vypnutem stavu asi 7mA a jeho autoradio u me pri stejnych testovacich podminkach 5mA ve standby. Bratranec ma navic menic a maxidot. Ja mam polodot a hads free. Takze jinak zplneny ISO C2 konektor.

Takze ted babo rad....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...