tom.ik Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Zdravím pánové,obracím se na Vás s prosbou,potřebují poradit jaké rádio dát do superba 2005.....koupil jsem auto a je v něm nějaky blaupunkt a ten nekomunikuje s CD changerem co je v kufru a taky by mně zajímlo jestli seženu nějaké origo radio aby spolupracovalo s maxidotem,děkuji za jakoukoli radu tom Editováno: 8. Listopad 2010, autor: tom.ik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 mám na prodej navi A , funguje s changerem i s maxidotem.... v češtině, s pinem, mapou 2010... můžu i namontovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.ik Vloženo 8. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 AHoj,kolik za to a odkud jsi?DikyPřipadně radio bez navigace a aby komunikovalo asi nemaš co?Mám strach aby mi auto zbytečně nevykradli kvuli te navigaci,víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.