alpha Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Ahoj lidi, potřeboval bych trošku zvednout potkávačky protože od nich nevidím skoro nic a kdyby mi tam ňákej potrhlej chodec nebo cyklista vlítnul, tak ho přejedu. Regulátor sklonu na palubce mi funguje, ale i když v autě sedím sám (a mám normální váhu 70kg) a v kufru nic, tak i při regulátoru na minimum mi to svítí jen asi odhadem 7m před auto. S tím se nedá v noci jet, jedu prakticky poslepu. Nevíte někdo , jak upravit sklon potkávaček? (Superb 2003) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Treba si dat nastavit svetla na REGLOSKOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 13. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 A jak se to nastavuje (jestli je tam nejakej sroub, nebo se to dela elektronicky) nekdo vi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Su tam sroby na nastavenie svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattock Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 1 - seřízení potkávacích světel (výškové seřízení) 2 - seřízení potkávacích světel (stranové seřízení) 3 - seřízení světel do mlhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 13. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Moc díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.