K-Pettulla Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Ze soboty 20.11.2010 na neděli 21.11.2010 mi byla odcizena před panelákem v ústeckém sídlišti Dobětice moje Octávia combi 1,9TDI elelegance tmavě zelená metalíza,SPZ 4U7 2677 (nové zimní gumy (cca 14dní po výměnně),klimatronic,originál Škoda radio+CD,ARS,ABS,stav tachometru cca 105tis,el.stahování všech oken,vyhřívané sedačky,atd) ...byla dovezena z Německa,rok výroby 2004...Já zakoupila 10/2007...auto bylo na pětiletý leasing (3roky již zaplaceny) ...v kufru auta výbava na koně včetně úplně nového sedla v celkové hodnotě cca 10tis Kč...v kufru auta byla také odpocovací deka na koně tyrkysové barvy s názvem koně po obou stranách vyšito černou bavlnou Hvězdička.Na straně u řidiče vzadu byl zavěšen fotbalový mini dresík mého syna červeno-černá barva jméno Kropáč č.11 ... Všem těm zlodějským šmejdům bych sekala ruce a všechny ostatní údy :-( ... bohužel nemá ani pořádné foto svého odcizeného autíčka :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Držím palce at se najde,pravděpodobnost je sice malá ale naděje umírá jako poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.