Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ze soboty 20.11.2010 na neděli 21.11.2010 mi byla odcizena před panelákem v ústeckém sídlišti Dobětice moje Octávia combi 1,9TDI elelegance tmavě zelená metalíza,SPZ 4U7 2677 (nové zimní gumy (cca 14dní po výměnně),klimatronic,originál Škoda radio+CD,ARS,ABS,stav tachometru cca 105tis,el.stahování všech oken,vyhřívané sedačky,atd) ...byla dovezena z Německa,rok výroby 2004...Já zakoupila 10/2007...auto bylo na pětiletý leasing (3roky již zaplaceny) ...v kufru auta výbava na koně včetně úplně nového sedla v celkové hodnotě cca 10tis Kč...v kufru auta byla také odpocovací deka na koně tyrkysové barvy s názvem koně po obou stranách vyšito černou bavlnou Hvězdička.Na straně u řidiče vzadu byl zavěšen fotbalový mini dresík mého syna červeno-černá barva jméno Kropáč č.11 ...

Všem těm zlodějským šmejdům bych sekala ruce a všechny ostatní údy :-( ... bohužel nemá ani pořádné foto svého odcizeného autíčka :-(

post-58643-087388500 1290882025_thumb.jp

post-58643-092668700 1290882144_thumb.jp

post-58643-013155100 1290882375_thumb.jp

Držím palce at se najde,pravděpodobnost je sice malá ale naděje umírá jako poslední :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.