Přejít na obsah

Ssebo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ssebo

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Pokud zásuvku dignostiky dobře vycvakneš, dáš ji bokem, místo ní dej mrtvou tedy nezapojenou koncovku zásuvky, tak pak ji můžeš kdykoliv zacvaknout do úchytů zpět a záruku neztratíš. Hlavní je, že auto bude stát na svém místě :-D tedy pokud ho neodtáhnou :-D taky můžeš odpojit i jeden kablík, ale to už zasahuješ do zásuvky a asi by se ti špatně vracelo zpět.. Možností je hodně a záleží jen na tobě, pro jaký způsob se rozhodneš. Přes diagnostiku se kradou škodovky nejčastěji!
  2. Jj výbava podle objednávky. Tedy i climatronic i park.senzory mám. Zatím spokojenost ;-) fotky následně :-D už mám nakódováno i automatické zamykání po rozjezdu i odemykání po vytažení klíče ze zapalování! A proti odcizení celého auta doporučuji umístit zásuvku diagnostiky jinam a dát místo ní mrtvou koncovku ;-)
  3. Tak už je mazlík doma a zatím samá pozitiva! Snad jen za tu krátkou dobu lituji majitele rapidu bez park.senzorů.. Ten výhled dozadu není zrovna ideální a senzory velmi pomáhají! Ale možná je to o zvyku! Jinak ta vůně nového auta!! :-D. No prostě bomba :-D jen nechápu, proč mám v techničáku uvedenou barvu žlutá, ačkoliv mám Béžová Cappuccino metalíza? Mám pocit, že to tady už někdo řešil?
  4. Ahoj.. Zdá se to být neskutečné, ale dnes jdu pro něj :-D. Tak jsem zvědav :-D
  5. Výbavu navíc asi dodrží, z toho strach nemám, ale v objednávce mám fresh model a ten byl jiný tehdy s tím co dávají teď! A nevěřím, že by dali něco navíc jen tak :-D ojebat se samozřejmě nenechám! :-D
  6. Z mého pohledu jednoznačně špatná volba prodejce! Samozřejmě oni by to nepřiznali a svádějí vinu na škodovku! Jen doufám, že to bude vybaveno tak, jak jsem požadoval ke dni objednání! Protože ten nový modelový rok je pěkně na...! Teď bych volil tu tuningovou verzi styleplus, vypadá dobře!
  7. Tak jsem byl informován prodejcem, že auto mi příští týden přivezou na prodejnu. Až se mi nechce věřit, že to může být pravda! :-D přestal jsem se těšit :-D od. 28.3. tedy doby objednání je to dlouho no:-(
  8. Tak blahopřeji! Já se snad konečně taky dočkám! :-D
  9. Hmm taky by mě zajímalo, jak provádějí výrobu. Mám objednanou barvu Béžová Cappuccino a ta není moc na rapidech rozšířená. Tak si říkám, jestli nečekám tak dlouho i kvůli toho.
  10. Lhůtu jsem měl mít 6-8 týdnů. Pak už jen omluvy, že mají problémy s výrobou motorů 77kw tsi, že jich je málo atd. Pak se ta doba oddalovala a když jsem chtěl odejít k jinému prodejci, tak už Škodovka změnila fresh k horšímu, což jsem nechtěl.. A současná fresh se už nedala objednat.. Do toho celozavodní dovolená škodovky a lhůta je na světě... Takže musím čekat :-( climatronic i park.senzory totiž chci! Ale ten 3 ramenný volant by se mi taky líbil no i s maxidotem. Škoda, že to tak nebylo hned v jednom balíčku :-D
  11. Tak tomu, že bych něco dostal, jako omluvu nevěřím! To není v Česku moc zvykem :-D
  12. Tak mám potvrzen 31 výrobní týden.. To už je opravdu úsměvné, když vezmu, že jsem objednával 28.3. :-D Jen si říkám, objednával jsem přece Rapid a ne BMV za 2mil. :-D na jedné straně se samozřejmě těším, ale zároveň mám šílený vztek!
  13. Tak to já jsem už rezignoval.. Jsou neschopní vyrobit auto v normálním termínu! Ještě ho nemám a už jsem naštvaný! :-D vlastně bude fajn, že ho třeba nakonec po půl roce čekání dostanu i se zimními pneu :-D
  14. Tak už mě to pěkně štve! Zase mi posunuli termín výroby z 28 týdne na 31! Nechápu to! To jsou opravdu tak neschopní?
×
×
  • Vytvořit nový...