ZÁVAZNÁ PRAVIDLA BOARDU / FÓRA
-
Aktuální příspěvky
-
Od Michael708 · Vloženo
Na mém civilním 162kw supovi mám najeto zatím cca 13 000km, jede to mnohem, mnohem lépe a dravěji jak služební 140kw O3 face (PČR), no a služební kodiak 140kw je už celkem zoufalost.. samozřejmě ve srovnání se 162kw S3, jinak to bude dostačující pro naprostou většinu lidí.. jezdím všechny 3 auta téměř denně a je to znát, kodiak je sice mimo srovnatelnost, ale s tou O3 se S3 srovnat celkem dá 🙂 -
Ja ma auto z dubna, byla to predvadecka,prebiral jsem to v zari, asi 2x se mi stal zde popisovany restart vsech asistentu za jizdy. Poprve to nabihalo asi na 5x nez se to srovnalo (nezastavoval jsem, ale mohlo to trvat snad 5minut, furt dokola deaktivace a potom aktivace ), podruhe asi po mesici to nabehlo asi do minuty. Mam asi nejstarsi verzi ze vsech: Software: 2442 zbyle verze mam stejne jako ostatni. Kdyz tak ctu co ty nove verze dokazou, pockam jeste pul roku.. na nejaky stable release .
-
Dnes proběhla aktualizace softwaru ( cca 30 min) , vše proběhlo bez problémů, jízda po aktualizaci byla krátká ale žádné změny nepozoruji 😉
-
Kluci, díky vám se bojím prodat stávající auto s tímto motorem a koupit si nový s tím samým..., resp. 142kW. Já dolil za 4 roky jen jednou asi 4 deci. Buď mám štěstí na kus, nebo se mi ředí olej naftou... 🤓
-