Přejít na obsah

Citigo / 3 - Převodovka

0 témat v tomto fóru

V tomto fóru zatím není žádné téma.

Založit první téma

• Aktuální příspěvky

• Ešte-vypínanie dvoch valcov pri nízkej záťaži sa nedá poznať, na karoqu bola modrá kontrolka, tu nie je, takže netuším kedy sa vypínajú. Výhľad, reakcia na petronel 123, je ....treba si dávať pozor! Už sa mi auto kompletne skrylo za pravé zrkadlo a stĺpik, zrkadlá su obrovské a je cez ne treba sa vykloniť, aj dvakrát. parkovanie sa dá zvyknúť, časom, je to iné. Zaťko doma parkuje v podzemnej garáži kde som mal problémy sa vojsť aj so superbom a dcéra mu to dvakrát odrela, ja som ešte nemal odvahu to skúsiť. Ale bežné parkovacie miesta a supermarkety bez problémov, kamera a sklápanie zrkadla dosť pomáha, rejd je slušný, len stále si zvykám na vzdialenosť vpredu od obrubníkov, váčšinou zastavím dosť daleko. Senzory sú presné ale mám dojem že vrieskajú podstatne skôr ako som bol zvyknutý. Vyparkovací asistent je sviňa, občas reaguje prehnane a nepustí aj ke´d je auto za mnou ďaleko .
    • Zdravím, přišli jste na něco? Mám ten samý problém při 150k, nevím kdy začal, auto mám pár dnů. Po zahřátí motoru zvuk přestane. Typoval bych to na ložisko alternátoru. Motor má pravidelný chod, neklepe se.
    • Oprava - stúpanie na Tekovské nemce (v ČR asi neviete kde to je, ale slušné stúpanie, opačne z kopca to na volnobeh jede 140) v troch osobách a ľahkou batožinou. Hlučnosť na dialnici neriešim, pretože nemám akustické sklá a je taký hluk od zrkadiel že motor tuti nepočujem:))) To je ale iná téma na fóre, to je dôležité a treba si ich fakt objednať. To mi ničí dobrý pocit z auta dosť výrazne. 
    • Vyresil jsi to? Mam stejny problém.
    • Nevadi mozno tu pride o5 🤪    
  • Vytvořit nový...