Přejít na obsah

Citigo / 3 - Převodovka

0 témat v tomto fóru

V tomto fóru zatím není žádné téma.

Založit první téma

• Aktuální příspěvky

• Ahoj ve spolek, poptával jsem pár lakoven s přelakováním kapoty motoru, kterou už mám po nějakých 230 000 km pěkně omlácenou od kamínků. Hold zástěrky nejsou cool. Cena je kolem 7 500 Kč, ale dali mi tip, že cena za lakování více dílů je nižší. Neměl by zájem se někdo spolčit a přidat se na jeden termín? Hádám, že s bílou candy tu mají všichni stejné zkušenosti. Jako musím říct, že jsem nikdy takový jev na kapotě jiných značek aut neviděl... Jsem z Prahy. Termín, někdy v roce 2025.   Chtěl by se někdo s bílou candynou přidat? Jirka
    • Dobrý den mám podobný problém u fabie 1 1.2 HTP 40kw awy baterií dobiju nabíječku dám do auta dám první polohu baterka svítí nastartuju baterie zhasne nechám auto běžet pak vyjedu jedu cca 3km zastavím skopce a auto cotva nastartuje můžete mi prosím poradit a omlouvám se že jsem dávám něco co už se třeba řešilo předem děkuji za odpověď 
    • Dobrý den mám podobný problém u fabie 1 1.2 HTP 40kw awy baterií dobiju nabíječku dám do auta dám první polohu baterka svítí nastartuju baterie zhasne nechám auto běžet pak vyjedu jedu cca 3km zastavím skopce a auto cotva nastartuje můžete mi prosím poradit a omlouvám se že jsem dávám něco co už se třeba řešilo předem děkuji za odpověď 
    • Po 6200km som dolial 1 liter oleja, uvidime ci sa to ustali, mam vsak pochybnosť ze bol olej na maxime pri preberaní vozidla a nepredpokladám zeby skoda v ramci šetrenia davala co len deci navyše 😅
  • Vytvořit nový...