Přejít na obsah

Citigo / 3 - Převodovka

0 témat v tomto fóru

V tomto fóru zatím není žádné téma.

Založit první téma

• Aktuální příspěvky

• suri.: Ty už si tento problém řešil? Co nelze rozebrat rozumně?
    • nikdy som uz po sebe nemenil druhy krat , opravovat budes tazko , nerozoberes to rozumne
    • mne sa ten system nepaci a nejake skusenosti mam ... ked tie prahy okolo nitov zacnu reznut ta odkazu na toho kto to montoval 
    • Ahojte ak tu bola taká téma prepáčte ale potrebujem pomôcť lebo už fakt nemám na nič nervy. Mám Octaviu 2 1.9 TDI bls motor 77 kw a mám taký problém raz auto mi ako keby zle tiehne až tak že proste do kopca stojí výkon myslel som si že to bolo turbom tak turbo je vymenené, príde mi také ,,umrete" neviete čím to môže byť už si neviem dať rady EGR ventil som ešte nekontroloval, škrtiacu som mal dole je vyčistená z menica tlaku ťahá stále podtlak myslím snimač n75, čím to môže byť ešte , viem že tam je tamdemove čerpadlo ale tiež neviem či sa dá nejako odskušať... Zatiaľ diagnostika nič neukazuje prosím neviete poradiť ? Ale môžem povedať že to z ničoho nič prestalo ... 
    • já mám 6 let a zatím v pohodě, po rzi ani památka, při koupi mi bylo řečeno, že pokud se to namontuje správně nemělo by to mít vliv na korozi, pokud bude problém opraví v rámci 12 leté garance na prorezavění
  • Vytvořit nový...