roxxxy Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ahoj vsetci, vkladam do fora dotaz - alebo zaujimavy poznatok. Mam OII r.v.2008 kupena v maji.Vybava ambiente + origo alarm so senzormi vnutorneho priestoru. Na VAGu som si nechal naprogramovat hlasite pipnutie pri zamknuti a odomknuti, funkciu Corner a vsetko co islo zmenit z klasickeho tovarenskeho modu. Problem je v tom, ze sirena mi teraz odode zhruba po mesiaci pouzvania - prejavi sa to polminutovym svietenim LED diody v dverach vodica. Na zaruku mi sirenu uz vymenili trikrat - dnes odisla stvrtykrat.... Ak ma niekto podobnu skusenost, pripadne vie pomoct prosim o radu. Technik v Skode mi oznamil, ze musi prehrabat komplet elektriku od alarmu a to sa mi moc nepaci..... Budu len laborovat.Dakujem vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roxxxy Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Vyriesene - pred tyzdnom mi v servise vymontovali HID xenony a dali opat novu sirenu a vsetko slape. Modelovy rok 2008 nedokaze spolupracovat s nicim dorabanym - ani nakodovanymi HID xenonmi. To je odpoved z Mladej Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.