lada5 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Ahoj. Potřebuju radu. V poslední době mi začala sama od sebe zesilovat a zeslabovat hlasitost. Mám DX navigaci, ovládání na volantu nemám. Zdá se mi jako že to dělá při nějaké poloze volantu. Nedávno jsem měnil volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Take presouvam do Autohifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vypni funkci gala v nastavení hlasitosti, pokud nepomůže zkus vypsat chybovou paměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Vypni funkci gala v nastavení hlasitosti, pokud nepomůže zkus vypsat chybovou paměť ma to nieco do seba, GALA je zmena hlasitosti podla rychlosti vozidla a vacsie pohyby volantu sa robia zrejme pri nizsej rychlosti kedy navi zrejme znizi hlasitost ... Editováno: 14. Únor 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada55 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Dík za radu, zatím jsem neměl možnost vyzkoušet. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.