Fíla Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Výdechy zadních dveří WRC, ABS-karbon, pár. Díl je funkční a skutečně průchozí - žádná imitace! Jednoduchá montáž nasazením. Pro modely: Škoda Fabia Limousine 01/00 –› 08/04 Škoda Fabia Limousine Facelift 09/04 –› Škoda Fabia RS Limousine Milotec cena: 1.190,- Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-) Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-. Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sorry za OT ale k čemu je to dobré ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Designová záležitost: http://www.tuningy.com/tuningy.com/srazy/2...a/P8050044.html a například při stání na parkovišti má možnost do auta pronikat trochu vzduchu aniž by jsi měl pootevřené okno Editováno: 30. Srpen 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 To je opravdu nikdo nechce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ja bych je bral ale nemam prachy a ted docela dlouho asi nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tak dnes Milotec zaslal e-mail, že již jsou výdechy vyrobené. Povrchová úprava - imitace karbonu - lze bezproblémů lakovat do barvy auta Běžná cena 1190,- Cena pro lidi z tohoto fóra: 1.150,- - možnost předání v Praze, nebo na některém ze srazů, popřípadě dobírka (89,-) Pro objednání použijte e-shop: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=193 . Tam je běžná cena 1.250,-. Pro cenu 1.150,- napište do poznámky k objednávce Váš Nick a uživatelské číslo které používáte zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Pasuje to i COMBI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Pasuje to i COMBI ? Jsou pouze na krátkou Fábii - toto neplatí !!! Jak jsem se sám přesvědčil - jdou i na Combi + Sedan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 3. Říjen 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 A je to tady Dnes přišly 2 sady Pasujou i na Combi i Sedan !!! Foto na autě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Vše sedí jak má a to jsou psané jen jako na krátkou fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 foto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 dnes odpoledne mám naplánovanou cestu po Praze a kousek po dálnici, tak vyzkouším jak se budou chovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ještě přidám obrázek základních rozměrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Dnes jsem najel 52 kilometrů po Praze a okolí. Do rychlostí kolem 65 km/h o tom člověk ani neví, že tam ty výdechy jsou a i když jsem měl zavřený přední okna (a já i v zimě jezdím s pootevřenýma) tak tam byl krásnej vzdoušek Dokonce i když jsem měl puštěný rádio dost nahlas tak jsem slyšel sanitku, která ani nebyla vidět. Při dálničních rychlostech kolem 130 km/h je to tišší než otevřený okno vepředu a slušnej přísun vzduchu. V extrému se s tím dá jet po dálnici 180 km/h, víc jsem neměl šanci vyzkoušet protože byl hustčí provoz. A naprosto odpadla taková ta dost nepříjemná rezonance při pootevřenym zadním okně. Takže jsem naprosto spokojenej a můžu vřele doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 foto 3 Co je za výplň ?To je jednoduchý tahokov ? Co na to déšť,nebo stékající voda? Za jízdy asi v poho,ale co při stání na dešti?Nebude autí vlhnout ze vnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 je to tahokov asi z hliníku, dost jemný (malá očka) a připadá mi že se sklonem a hustotou nebude problém a voda se dovnitř nedostane. uvidíme, zítra to budu testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Přeju hodně štěstí a hlavně sucho v autí. Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Dík, snad to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Jsem zjistil, že je to proti dešti - když jsem vyndal auto z garáže tak přestalo pršet Tak jsem musel použít náhradní řešení. Použil jsem postřikovač na kytky a simuloval déšť. Rozprašovašem z asi 20 cm a voda stékala po vnější straně tahokovu a pak dál dolů po okně. Dovnitř se dostalo jet trochu "mlhy" z ostřikovače, ale netroufám si tvrdit co by to udělalo při větším dešti a nebo za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Já už mam objednáno asi 2 měsíce,ale Milotec to zdržoval.Fílo a mi jsme domluvený že?! jj, přesně jsme domluvený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám další poznatky z používání. Dnes stálo auto 2 hodiny na přímém slunci a při otevření tam bylo krásně - žádný dusno ani nedejchatelno Tak v 18 stupních to nedejchatelno asi nehrozí no počkej, v autě bylo asi 30°C, když to stálo na sluníčku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 jasný, určo lepší než nic, ale při dnešních teplotách bylo dejchatelno na sluníčku i bez výdechů. V létě to určitě jeden až dva stupně ubere , ale jestli tam je 50 nebo 52 je stejně jedno. Ale jinak nic proti, jen mě zarazilo to nadšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.