Jeff Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Objevil jsem na kombika zadni prekryt narazniku RS, ma byt vyrobeny z laminanu. Kdyby nekdo vedel nejake podrobnosti, napriklad, kdo je vyrobce, jak se prekryt instaluje, jestli sedi a licuje, napiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to by mě taky velmi zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Prodava ho Spoilercentrum, jen nevim, zdali ho i vyrabi nebo pouze nabizi. Ted jsem procital jejich stranky a pravdepodobne preryt vyrabi, v Ml.Bolesvavi maji firmu, ale ja jsem z opacneho konce republiky, takze nemam moznost se tam zajet podivat. Nekdo z okoli Ml. Boleslavi by ale mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 já bych se tam dostal nejdřív tak za 2 týdny....ale kdyby někdo přímo z MB to okouknul a dal vědět, jestli se tam má vůbec cenu hnát, bylo by to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no čeče to vypadá zajímavě , do bolky to nemám daleko, jen nevim, kdy bych měl čas tam zajet instaluje se určitě nalepením, druhá věc je jak to bude lícovat no, to bude určitě co kus to originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zkusim jim napsat, jestli nemaji fotky v realu. Oni totiz delaji i montaze a realizuji i vlastni navrhy zakazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jenže to znamená dát i koncovku výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zkusim jim napsat, jestli nemaji fotky v realu. Oni totiz delaji i montaze a realizuji i vlastni navrhy zakazniku. Už jsem tam psal včera o fotky a další dostupné informace. A zatím nic-takže buď v sobotu nepracujou nebo na mě kašlou to Fíla: s koncovkou se počítá akorát se tady psalo, že ta Milotec je stejná jako originál RS, ale podle fotek mně teda nepřijde. Nevím, jestli jsem našel tu správnou, ale taková ta, co se prodává s tím lemem, mi stejná nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak fotky na autě zatím nemají... Pokud by si ho někdo koupil a zaslal fotky na autě, je tam cenové zvýhodění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Zkusim jim napsat, jestli nemaji fotky v realu. Oni totiz delaji i montaze a realizuji i vlastni navrhy zakazniku. Už jsem tam psal včera o fotky a další dostupné informace. A zatím nic-takže buď v sobotu nepracujou nebo na mě kašlou to Fíla: s koncovkou se počítá akorát se tady psalo, že ta Milotec je stejná jako originál RS, ale podle fotek mně teda nepřijde. Nevím, jestli jsem našel tu správnou, ale taková ta, co se prodává s tím lemem, mi stejná nepřijde. jasně že to chce koncofku, já bych řekl, že ta co dělá milotec na hedžbek je stejná s tou origo škoda, akorát že na kombika ji bez uprav nejde dát (je krátká) kolik vubec za ten překryt chtěj, řekl bych že k origo škoda předku(GT) je to ideál(co se sjednocení dyzajnu týče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) Za prekryt chcou 2840 kc, koncovka je myslim jasna od Milotecu + prodlouzeni. Myslim , ze i origo RS by sla, jen udelat svod ze dvou rour do jedne. Mne by se prekryt libil v kombinaci s prednim RS naraznikem, to mam take namysleno do budoucna, uvidim podle penez. Kdybych bydlel blizko MB, tak si necham nabastlit od nich cely zadni naraznik vcetne laku, cenovku bych videl tak kolem 5 litru. Editováno: 8. leden 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 mezi RS a škoda koncovkou je rozdíl jen v těch rourách ne v dyzajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Dizajn je stejny jak u RS, tak u Milotecu, ale ja jsem mel na mysli to prispusobeni. Milotec koncovka se musi prodlouzit a napasovat napr redukcnim krouzkem na urezany konec vyfuku na aute. U te RS koncovky jsou dva vyvody, ktere jdou napasovat na TDI, ale pokud by mela jit napr na HTP, kde je jen jeden vyvod, tak ze dvou musis udelat jeden a pak napasovat na urezany konec vyfuku na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 no a proto píšu, že škodofka dělá naprosto stejnou koncofku jako milotec co je dyzajnově stejná s RS ale jen s jednou rourou , ale ne na kombika(roučástí jsou i takový ty vymezovací podložky podle typu trubky laufu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 O.K. , ze se musi prodluzovat na kombika, to mne je jasne od zacatku . Co jsem netusil je, se skodovka dela stejnou koncovku jako RS s jednou rourou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Dnes mne prisla odpoved ohledne prevleku. Prevlek byl vytvoren na novy naraznik, takze pasuje dobre. Montaz se provadi lepenim, za lakovani + montaz chteji 2200 kc. Kdyz pripocitam cenu za prevlek, jsem na 5000 kc. Fotky na aute nemaji, to uz tu bylo vyse napsano, ale po zaslani fotky na aute uplatnuji slevu 300 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 to de tři kila za reklamu já od elisu nemám nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Prekryt prodavaji jako holy laminat, neni to ani strikle v plnici, jejich postup montaze je napasovani nanecisto na naraznik, pak lakovani prevleku a nakonec lepeni lakovaneho prevleku na naraznik. Kdybych nebyl z druheho konce republiky, uz by meli kseft, ale tak daleko jet, to se mne nevyplati (asi 350 km jedna cesta) a poste v tomto moc neverim, je to prece jen z laminatu a mohlo by se to prepravou poskodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 snad bych ti mohl s přepravou pomoci, odkud jsi přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 a hledme se :-) takze uz si nekdo muze udelat kpii fabie paris :-) no jsem zvedav jak bude vypadat a pasovat na zivo, docela by se mi i ke GTcku hodil ale uz to bude jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Přesně tak, udělat kombíka ale Fabia Paris by byla pecka 17" kola a decentni nárazničky... hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Prekryt prodavaji jako holy laminat, neni to ani strikle v plnici, jejich postup montaze je napasovani nanecisto na naraznik, pak lakovani prevleku a nakonec lepeni lakovaneho prevleku na naraznik.Kdybych nebyl z druheho konce republiky, uz by meli kseft, ale tak daleko jet, to se mne nevyplati (asi 350 km jedna cesta) a poste v tomto moc neverim, je to prece jen z laminatu a mohlo by se to prepravou poskodit. hele elisaci mi posilali predni rpekryt z lamina a naprosto bez problemu, vubec bych se nebal a kdyz prijde prasklej tak ho proste neprevezmes a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 já si zase pro zadní jel taky nějakejch 250km jedna cesta a přední sem si nechal objednat do jedný tuning firmy(známý-kousek od bydliště) aby bylo vidět že je cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 nebo tak jeffe domluv se u vas u nejaky firmy "tuningovy" a je to odkud jsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.