Maverick Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Patek, 20.04.2007, 22:03, Melnik, kruhac u Mountfielda a Fordu. Jedu si tak svych petapadesat km/h prujezdni silnici Melnikem a k inkriminovanemu mistu to mam sotva 30 metru. V tom se zezadu dobrou sedmdesatkou pririti auto s xenonama s funkci signalizace mista pristani pro UFO. Protoze jsem mel behem milisekundy diky odrazu ve zpetnem zrcatku vypalenou sitnici obou oci az na cerno cernej podklad, stacil jsem jen identifikovat Lewisovu Ibizu, ktera zmizela (rekl bych, jako cerstve osleplej se to blbe sleduje) z kruhaku smerem na Ceskou Lipu. At zije xenon, snad budou ridici přistálých UFO k lidske rase přátelští. Lewisi, az te dostanu do ruky, roztrhnu te jako hada za ten tvuj bastl-xenon... Čus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 jeste, ze tady na foru jsou takovy dobry vypraveci jinak bych se nezasmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 To by souhlasilo, kousek od toho místa bydí a ještě v sobotu mu to oslňovalo jako sviňa, takže muselo i v pátek Ty nás všechny sleduješ jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 No ale určitě to nebyl Lewis, ale jeho "osoba blízká" co okolo sebe blíská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Gil: Co prispevek, to perla! Bobik: Jasne, jak jsem rekl, still watching you! Vas dva vytecniky obzvlast! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.