Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Jak koukám tak všichni hospodáři mají lepší zábavu než návrat z pracovního procesu a někdo začít musí, tak přeji všem zde na fóru do toho Nového roku 2009 vše nej... a ať je tento rok zase o něco lepší než ten co právě skončil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dobre ranko. Hrabe,tys makal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Nazdar hoší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Bre ranko mladeznici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 dobrý ráno v novým roce.................ono je skoro už poledne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Bre ranko mladeznici ! :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 čus všem... ... poledne je ještě daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 zdarec všem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dobré ranko všem!!! Jéžiš, mě bolíí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 to bude asi tím alkoholem, nebo že by jsi pil limču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 no, nechal jsem se ukecat na pití piva s medovinou na čas... no ale dostal jsem se do finááále tak to bude asi tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Dobre ranko.Hrabe,tys makal ? Jj. Ale nejezdil jsem - jenom odstavoval všechno co jezdilo přes den. To je dobrej šolíšek ale hlavně přes léto a když neprší. Jednou za čas se to dá přežít i v zimě. Jinak dobré odpoledne všem kteří přežili včerejší noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 bré odpoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 nazdar vseci. Minulou hospodu otviral Rolbar, nejak mi to k nemu nesedlo ale letosni autor je fakt presnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 A to jsem si říkal že pojedu z hokny tak abych to stihl v 00:01 ale nějak jsem se tam ještě zakecal - taky nebylo kam se hnát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ahoj na Nový rok v nové hospodě, tak ať je nám po celý tento rok ještě líp, než bylo v loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ti nejlepší hospodáři se nám teprve začínají probouzet a probírat ze silvestrovského opojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jojo Hrábě, už jsem vzhůru. Jsem teď kliknul na tvůj podpis a zase sem se začal válet smíchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 To byla velice povedená akce Doufám že ta letošní se taky vyvede !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jj, v to doufám, byla to povedená taškařice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Zdar všichni v novém roce. Mě hlava nebolí hééééééč Hrabě-to je fotka z návšťevy továrny v MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Brej Novoroční večír všem No,, at' se všem podaří dobře našlapnout do toho zbrusunového roku 2009 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 zdarek panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Zdar všichni v novém roce. Mě hlava nebolí hééééééč Hrabě-to je fotka z návšťevy továrny v MB ? To byla mnohem, ale mnohem povedenější akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 me boli hlava jeste ted jeste ze nejdu zejtra do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.