Přejít na obsah

Aldous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Aldous

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Taky jsem měl problém s termoregulátorem....vyčistil jsem jej, včetně tyčinky atd. Ale teplota stoupala o něco rychleji ale nebylo to dokonalé. Tudíž jsem koupil nový termoregulátor, který stal cca 350 Kč. Po výměně mám 90°C za cca 5km jizdy městem a venkovní teplota byla -1.5°C. Proto raději doporučuji už koupit nový termoregulátor. Není to tak velká položka.
  2. Já jsem z Brna, ale zkus to jak jsem to popsal..kdyby něco tak ti s tím zkusím pomoct.
  3. Pro ty co jsou ze všech různých názorů zmatení jako já Postup na PC Po pořádném pročtení fora a hledání na zahraničních jsem pochopil postup. Pro to aby jsem to mohl nahrát pomocí SD je třeba zmíněny maps tools verze 2.02. https://workupload.com/file/mtXyAXM V tom programu jsem nahrál verzi map V15, kterou jsem stáhnul z uloz.to. Nechal jsem to Buildnout kde mě to vygenerovalo několik souboru. MAPS (složka) MAPSDVD (složka) test.mp3 (soubor) sd_to_hdd_fw.iso (soubor) help.html (soubor) První tři vložíl na SD kartu(format FAT32) Čtvrtý soubor sd_to_hdd_fw.iso jsem vypálil na DVD, zminuje se i CD. Zmíněným programem ImgBurn na rychlost 1x Postup v auťě Po zapnutí radia (bez klíčku v zapalování) jsem vložíl SD kartu a přehral vložné mp3(pro ověření načtení karty) Poté 20s držel tlačítko Setup+Mikrofon+Eject poté vložil vypálené DVD . Po nějáké chvíli načetlo bootování dvd a hledaní image na SD. Asi 2x se radio resetovalo a načetlo do stavu update 31%, kde jsem čekal cca 30min (doba nejspíš záleží na rychlosti SD) a resetovalo se znova. Poté již DVD vyjelo a update proběhl v pořádku. Po ověření jsem po zapnutí podržel několik vteřin tlačítko Setup, kde jsem zobrazil info map verze. I když bylo vše v pohodě tak jsem přesto zkoušel ještě DVD(dvou vrstvé) rychlost vypalování 1x a mechanika se nějakou dobu snažila s DVD poprat ale nakonec chyba. Nevím jestli to není tím že je to dvouvrstvé DVD. Toto je moje zkušenost z pohledu amatéra, proto se předem omlouvám zda jsem něco popsal co není tak úplná pravda.
  4. Mám stáhnutou tuhle verzi map. A moc dobře nechápu jak provézt update..je možné provézt update pomoci SD karty !? Nebo ty verze map co jsou stáhnuté je potřeba vypálit na DVD a SD karta slouží pro zápis ID !?
×
×
  • Vytvořit nový...