Přejít na obsah

Kulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kulda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Prosím smazat téma nebudu číst, jak se tu někdo dohaduje a dokazuje si, že je lepší než ten druhý a naopat. Tohle mě fakt nezajímá. Zdar
  2. Díky všem za vaše debilní bláboly. Mám problém s tím, že mi vypadává 5. rychlost a neřeším viskozitu oleje. Tak si prosím běžte kecat jinde nebo se držte tématu.
  3. Dvě hodiny jsem se dupal se seřízením bowdenů-zatím bez výsledku. Měnil už někdo synchronní kroužek páté rychlosti? Dá se to vyměnit i bez demontáže převodovky?
  4. Zkusím to seřídit a podívám se na olej, ale myslí, že tím to nebude. Zatím díky za rady. Pište co vás napadá co s tím.
  5. Díval jsem se na dílenskou příručku a 5. rychlost by mělo jít opravit bez demontu komplet převodovky.
  6. Mám problém s převodovkou. Občas vypadne pátá rychlost při jízdě bez plynu (z kopečka, dojíždění). Známý mi řekl, že to může být pravděpodobně synchronní kroužek což by znamenalo rozebrání převodovky. V servisu kam jezdím praidelně mi poradil, že je lepší koupit ojetou převodovku a jen to přehodit. Mám modelový rok 2001, podle cebie rok výroby 2000 najeto 146000. Prosím poraďte jak toto vyřešit, popřípadě se podělte se zkušenostmi Díky ještě dodávám, že se jedná o převodovku EGR
  7. Kulda

    tož moja no

×
×
  • Vytvořit nový...