Do podniků, kam chodí různé "živly" nechodím, raději dám za pivo víc, tím se odfiltruje všelijaký "plevel". Nicméně bych řekl, že lepší podniky nějak zejí prázdnotou. Což mi zase tolik nevadí, ale kladu si otázku, jak se můžou uživit, když za večer mají 2-3 stoly s lidmi a zbytek je prázdný.
proč bys to dělal, dyť je to defacto bezpečnostní prvek. Když to někde načadíš,alespoň t+ neveme náklad po palici. Mně nevadí a jsem s ní spokojen, protože občas mám kufr naloženej až po střechu. A dostat kufrem nebo NTB po hlavě asi nic moc.
nechápu přesně o co ti jde. Normálně prodáš a je to. Samozřejmě že se musí srovnat DPH. Jestli myslíš cenu, tak ta je čistě na tobě, za kolik to prodáš. Pokud to prodáváš jako zaměstnanec, tak pak záleží jak k tomu přistupuje zaměstnavatel a spíše tam by mu mohlo vadit, kdybys to prodal třeba za poezřele málo. Ale nevím jak to máš.