Přejít na obsah

Qwuiddo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Qwuiddo

Učeň

Učeň (3/14)

  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Nedávné oznámení

8

Popularita

  1. Ja nepotrebuju cist znacky, ja bych rad, aby ty same znacky co se zobrazuji pri navigaci na radiu, se zobrazovali na VC.
  2. Ahoj, minulý týden jsem si vyzvedl nové auto a mám prosim dva dotazy k infotainmentu. 1. Při navigaci na cil se mi zobrazuji znacky pouze na radiu, je nejaka moznost dostat je na VC? 2. Budiky na virtualnim kokpitu mam by default cervene ohranicene. Predpokladam, ze to bude kvuli Sportline vybavovemu stupni. Da se prosim nejak zmenit ta barva ohraniceni? diky!
  3. Z niceho nic se pred par tydny ozvali, ze Sup je vyroben a co nevidet dorazi na salon. Cekal jsem jeste na montaz GPS a dneska si ho prevzal. Cekacka tedy cca 11 mesicu. Dneska zatim 80km. Zitra me ceka 350 a v nedeli 200. Tak doufam, ze si sedneme.
  4. Tak v tom pripade si zacinam myslet, ze problem neni na strane Skoda Auto, ale na strane Porsche Prosek. Je to mozne? Ja jsem objednaval Superb Liftback 1.5TSi Liftback DSG Sportline Kolega objednaval Superb Kombi 2.0TDi 147kw DSG Sportline + panorama + tazne Obe auta objednana ve druhe pulce 05/2022, obe v nedohlednu.
  5. Bohuzel nevim, co to je za datum. Ptal jsem se fleet managerky jak to vypada, protoze mi za cca 9 tydnu konci operak na stavajici auto a byl mi oznamen tento posun. Odkud ten termin je nevim. Jinak smutku v zadnem pripade nepropadam :). Cim jezdit mam, stavaji operak se prodlouzi ;).
  6. Ja mam take nove info z dneska, ze se mi to posouva z 07/23 na 10/23. Objednano 05/22 Superb Liftback 1.5TSi DSG Sportline Steel Grey Smutne.
  7. Ja se minuly rok v kvetnu rozhodoval mezi 'vybehovym' SuperbIII 1.5TSi DSG Sportline a 'novou' Oktavkou 2.0 TDI RS (pripadne iV) a kdyz vidim co meli a maji lidi ve firme za 'porodni bolesti' s Oktavkou (zejmena infotainement - napriklad pri hovoru se random restartuje v cca 5min intervalech a SA nevi/nevedela co s tim), tak bych si novy Superb na jare 2024 urcite nekupoval. Nakonec jsem tedy zvolil Superb a dodani snad letos konec Q2/zacatek Q3.
  8. Mno, tak predpokladane dodani pry 07/2023, tzn 14 mesicu cekacka. Kolega mel tedy celkem stesti, kdyz cekal jen 4 mesice.
  9. Zdravim, jak prosim zjistim, kdy mam termin vyroby vozu? Objednaval jsem SIII Sportline 1.5TSi DSG Liftback v 05/2022. Kolega objednaval SIII Style 2.0TDi DSG 110kw Kombi v 06/22 a dostal ho 10/22. Oboje to je u Porsche Prosek. diky
×
×
  • Vytvořit nový...