Přejít na obsah

klabson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení klabson

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. klabson

    Matrix LED

    Mám SIII 7/2019 a když mám na dálnici zapnutá Matrix světla, dostávám dálkové už z kilometru od každého kamionu v protisměru, což je bohužel dělá na dálnici naprosto nepoužitelné. Mám nastavenou nejrychlější možnou reakci na vypnutí, ale nedělá to bohužel žádný rozdíl. Nemám zatím v noci moc najeto, registruju to hlavně na jednom úseku dálnice, kde je hodně husté křoví mezi směry, takže nejsou vidět spodní světla kamionu a ty horní na střeše zřejmě Matrix neregistruje jako auto, nebo to nechápe a svítí pod (řidiči kamionu do očí) a naopak ne nad (do vzduchu). Je možné, že jde o SW problém nebo chybu světel a mám s tím zajet do servisu? Přijde mi nepravděpodobné že by šlo o běžné chování, jinak by to tady na fóru určitě zmiňovalo víc lidí.
  2. Spolehlivě a definitivně bohužel ne, @janci47. Vypozoroval jsem, že se často ovládání chová korektně zhruba minutu nebo dvě od startu, pak se s tím nejde domluvit. Takže jsem to jednou po startu (rychle) nastavil a od té doby jsem na to raději už nesahal. Brzo se chystám do servisu, tak zkusím zjistit jestli bude něco vidět na diagnostice a dám vědět.
  3. Ahoj, nově jsem pořídil SIII 7/2019 s elektrickým ovládáním sedadel a zrcátek (a pamětí v klíči). Dneska jsem zjistil, že se prakticky vůbec nedokážu domluvit s ovládáním zpětných zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, joystick v 95% případů nereaguje vůbec, a/nebo ovládá vždy jen pravé okno a/nebo otáčí zrcátko jen nahoru do nebe, nikdy ne zpátky dolů. Stejně tak poloha pro sklopení zrcátek funguje velmi vzácně. Jediná cesta jak to napravit je pohnout zrcátkem rukou, nebo použít paměť sedadla č. 1 (na kterou jsem zatím ani nesáhl), což vrátí zrcátka do přijatelné polohy. V infotainmentu jsem zkoušel vypnout/zapnout u zrcátek synchronizaci, sklopení při parkování, sklopení při vypnutí motoru; paměť klíče - nic z toho nemá žádný efekt. Myslím si (ale nevím to jistě) že bylo před pár dny všechno v pohodě, a občas ovládání funguje několik sekund po zapnutí motoru, pak je konec. Baterka je nabitá, auto bylo minulý týden na diagnostice a nebyl mi hlášen žádný problém. Nevíte prosím co s tím? Může to být pojistka, špatný ovladač, softwarový problém..? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...