kuprt Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Máte někdo zkušenosti s nákupem škodovky. Myšleno teda jen škodováci. Nějaký rady, jestli jste ukecali ještě + k ty základní slevě něco navíc. Byla už ta prodloužená záruka zdarma? Vstahuje se ta sleva i na vozy skladem... Čeká mě to příští rok asi u fabie, tak se zajímám. Tak jakékoli postřehy jsou vítány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Známej na podzim kupoval fábku, měla stát 370tis a díky tomu, že je zaměstnanec, tak platil asi 305tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 to je pěkná sleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Prodloužená záruka se vztahuje nejenom na nové vozy pro zaměstnance, ale i na ojetiny. Je potřeba si to nechat potvrdit do knížky - kolega to tak nemít, tak mu to v servisu upřou Ale ta sleva není zas tak obrovská, to co píše Losky83 se mi nějak nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) Já bych si novou škodovku nikdy nekoupil .. proč platit 400 000 kč za novou Octávku, když jí můžu mít za 300 000 kč s 20 000 km najetou a i vyšší výbavu .. lepší kouknout na auto-plus.cz (dnes už Das Welt Auto) a najít si auto, které není bourané, má záruku a splnuje auto-plus .. koupil jsem si takhle svojí Fabii, cena skoro o polovinu nižší a ještě voněla novotou měla za sebou jednu garančku a jinak stála půl roku na autosalonu Editováno: 7. Červen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.