czjunge Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 zkusenosti s nakupem nahradnich dilu a vše kolem nich.....zjistit co ce se da a neda ....atd....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 ... atd. nějak jsem ten tvůj příspěvek nepobral, vo co go vlastně ? ... a určitě nebudu jediný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 jedná se o to kdo má Lauretu....ja jsem ji koupil nedavno a schaním par věci.......a pak nějaka historie nebo pokec by stačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Je to obycajna Skoda felicia pick up. NIC EXTRA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Ale ta moje je extra ma najeto 45000 km....no nebudu se chlubit.mě šlo jen o to že potřebuji vyfuk a ten si musim nechat udělat,neda se koupit v servisu, skladem ho nemaji jen mi ho na zakazku vyrobí...je mi jasny ze přední čast bude stejna jako felda ale to nastaveni za kabinou prodloužilo vše...přečetl jsem si že si jich vyrobilo malo tkž svym spůsobem to bude extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Pro ostatni - extra je to v tom, ze ma prodlouzenej rozvor. Pokud vim, Skodovka jako takova od toho davala ruce pryc, byla to akce boleslavskeho dealera Laureta. Snad to ani nikde nesmelo mit logo Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.