mange Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaký dobrý a cenově přijatelný autoservis v okolí Znojma. Mám problém s motorem a nevim kam to mám dát. mám Octavii 1.9 TDI 81 kw r.v. 01 Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Autodružstvo, není co řešit. K Suchému jsem jezdil nějakou dobu, ale servis je narozdíl od prodeje bídný. S garážníkama je v rodině jedna zkušenost a to negativní u Březiny v Příměticích. Neumí udělat ani rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mange Vloženo 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Autodružstvo, není co řešit. K Suchému jsem jezdil nějakou dobu, ale servis je narozdíl od prodeje bídný. S garážníkama je v rodině jedna zkušenost a to negativní u Březiny v Příměticích. Neumí udělat ani rozvody. Tak to je teda bída čekal jsem lepší zprávy, ale děkuji i za tenhle tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.