worm5 Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Dobrý den všem, rád bych vás tady požádal o radu. Chtěl bych koupit Yetiho a tak řeším nejlepší variantu financování. Narazil jsem taky na operativní leasing pro fyzické osoby a fy Exclusive auto Plzeň. Ta možnost mě dost zaujala, ale ta fy na mě nepůsobí moc dobře. Nemá náhodou někdo zkušenost s operativním leasingem u této společnosti? Moc díky za odpovědi. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EAP Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 (editace) Vážený pane Tomáši Je zajímavé , že Vás to zaujalo , ale v zápětí o nás píšete , že nepůsobíme na Vás moc dobře. Ještě jste si nic neobjednal , ani nenapsal a budete nás tady pomlouvat. TO SE NEDĚLÁ TAKHLE . Exclusive Auto Plzeň !!! Pokud někdo bude chtít informace , rádi Vám je poskytneme , veškeré informace jsou jasně napsané na webu . Editováno: 8. leden 2011, autor: EAP necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.