worm5 Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 Dobrý den všem, rád bych vás tady požádal o radu. Chtěl bych koupit Yetiho a tak řeším nejlepší variantu financování. Narazil jsem taky na operativní leasing pro fyzické osoby a fy Exclusive auto Plzeň. Ta možnost mě dost zaujala, ale ta fy na mě nepůsobí moc dobře. Nemá náhodou někdo zkušenost s operativním leasingem u této společnosti? Moc díky za odpovědi. Tomáš Citovat
EAP Vloženo 8. leden 2011 Vloženo 8. leden 2011 (editace) Vážený pane Tomáši Je zajímavé , že Vás to zaujalo , ale v zápětí o nás píšete , že nepůsobíme na Vás moc dobře. Ještě jste si nic neobjednal , ani nenapsal a budete nás tady pomlouvat. TO SE NEDĚLÁ TAKHLE . Exclusive Auto Plzeň !!! Pokud někdo bude chtít informace , rádi Vám je poskytneme , veškeré informace jsou jasně napsané na webu . Editováno: 8. leden 2011, autor: EAP necituj předchozí příspěvky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.