jarek1983 Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Dobrý den, prosím o pomoc. Mam O2 1,9TDI 2004. Kdyz jsem chtel dnes auto nastartovat vybehla mi teplota hned na 130°C. Kdyz jsem motor vypnul a pak otocil klic do polohy 1 rozsvítí se kontrolka servo. Pak kdyz jsem to chtel nastartovat tak uz to nejslo a zacli se objevovat hlasky ze nemam olej a chladicí kapalinu. Kdyz jsem vytahnul klice ze zapalovaní, tak vetraky na chladici se porad tocí. Prestali az kdyz jsem odpojil baterku. Nevíte nekdo co s tím je. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Neohřejvaly se ti tam potkani nebo nějaká kuna?Mohly nakousat kabeláž.Pokud máš možnost dej to na giagnostiku ta ti napoví co je špatně a koukni pod kapotu jak to tam vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.