Blazer Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zdravim, chci se zeptat na zkusenosti s Vagem , znacka, cena. Kde koupit? Bude to na Superba MR2005. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Také bych se chtěl připojit mám S1 2006 a nevím přesně co pořídit. Stačí mi obyč pro výčet a výmaz chyb. Bude mi stačit toto, když je tam psáno, že je to pouze do rv 2004? Díky http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/8-1-Redukce-pro-OBD2-kabely/0/5/3-KKL-USB-kabel-pro-VAG-COM/description#anch1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Tenhle kabel by ti měl stačit, jen mě překvapuje, jak na tom odkaze píší o podpoře i na 64-bit systémech - pochybuji, že se software rozběhne pod Windows 7 64-bit... Jedině v XP módu v Ultimate... Ale to je fuk, kabel by měl stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Díky moc. Ještě by mě zajímalo co znamená, že kabel nepodporuje nejnovější sběrnici CAN-BUS? Moc se v tom nevyznám. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Znamena to, ze to neni HEX-CAN kabel, tedy nespolupracuje s vozy s CAN sbernici - nova auta. A nepodporuje novejsi verzi VAGu nez 409... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvankat Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Už je mi to jasný. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 cafte.. neviem, ci to patri sem, tak dufam, ze mi to prepacite, ak nie.. chcel som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s OBDckom.... chcel by som si kupit tu masinku domov, nech viem, co mam s autom... co to vlastne vie zisti, ake su najlepsie pre superba, ake su dobre znacky, v akej cenovej kategorii sa to pohybuje a daju sa na tom zisti stocene kilometre.. diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 ja tiez rozmyslam o kupe OBD , mam jednu vyhliadnutu za 150 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 posli link.. a v com je tato diagnostika ina ako napriklad v skodovke? co viac ti povie?? a je nejaky zaruceny sposob ako zistim, ze auto nema stocene kilometre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 http://auto.slando.sk/bratislava/predaj_univerzalna_autodiagnostika_obd_pre_vsetky_automobily_s_kablom_a_software_P_11937803.html je tam popisane co sa s tym da robit a stocene kilometre s tym nezistis , ze vraj len cez VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 ten odkaz je len orientacny , lebo ten inzerat co som mal vyhliadnuty uz nefunguje,takze je asi predane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 dikes... 150e je paradna cena za takuto masinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Zdravim, neviete niekto kde by som nasiel resp nema niekto nejaky manual k VAGU kde su adresy kanalov na Superba, co ktore hodnoty znamenaju a ake maju byt, neviete ako zistim cez vag stav nadrze? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Chalani prosim Vas. Chcel by som si kupit diagnosticky kabel aj s programom. Chcem ten najnovsi co sa da a kde sa da do vsetkeho dostat a skontrolovat, samozrejme jazyk bud slovencina alebo cestina. Viete mi poradit alebo ponuknut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 koukni na aukro.Tam je dost firem a celkem i známých takže pokud nebudeš přímo vědět kontaktuj je a oni ti poradí.Zadej jen auto-moto a pak napiš do vyhledávače diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) JJ na Aukru, tam těch nefunkčních Čínských šmejdu najdeš. http://www.motordiag.cz/produkt/34 Editováno: 14. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 napsal jsem že tam jsou i renomované firmy.Je jasné,že když to bude nějaká noname firma tak i ta kvalita může být špatná,nicméně mnohdy už i cena a příslušenství napoví. Ne vše na aukru je aušus příteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) Pokud chces opravdu original atd., bez na dieselpower.cz/forum/ a napis SZ uzivateli zizuzidan . Pres nej se da koupit komplet software VCDS cz, vc. HEX CAN kabelu, zaruky, aktualizaci a license. Kompletne pekne legalne. Chce za to 6500,- Detaily o softu najdes na http://www.pc-autodiagnostika.cz/ Sam ho chci koupit, ale bohuzel nemam po ruce 6500,- a doma mam jenom jedno jedine auto, ktere tenhle kabel vyuzije (Superb). Na ostatni mi staci ten cinskej. Pokud tyhle prachy davat nechces, obavam se, ze mas smulu a jinak to nesezenes a budes se muset spokojit s tim cinskym. Ten soft. je tezce chranenej a odemkne se tim kabelem. A jinak to provozovat nejde. Kdyby se ten soft. dal snadno hacknout a kabel koupit za par korun z ciny, uz by se toho tady milion prodavalo. Ovsem tomu tak neni, proto se na internetu vali hacknutej soft max do verze VCDS (VAGCOM) cca 419 a pak ten obyc. kabel. Editováno: 14. Červenec 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Jenže to co mu nabízíš ty, tam bude ročně platit aktualizace od 0-750 Kč. Na mém odkazu ne. Letos se platilo 650 Kč tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Chalani no moc ste mi neporadili. Jasne ze chcem hacknuty program s kablom. Staci mi na moj rocnik 2005 nemusim mat aktualizacie na novsie verzie. Len aby tam isli vsetko ponastavovat a prekontrolovat co najviac preto sa pytam ci niekto nema take nieco na predaj alebo mi poradi kde to mam kupit za slusnu cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 tomasnu: Tos mel rict rovnou. Z tveho prispevku to vypadalo, ze mas zajem o original. Nicmene odpoved, jak se veci maji, mas. S tim levnym cinskym kabelem se da zkontrolovat max. par veci kolem. K motoru se ale nepripojis (resp. pripojis, ale na 6 vterin a pak te to vykopne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Prostě pokud ti stačí přečíst závady a vymazat je, tak samozřejmě Čína, pokud potřebuješ něco správně na kódovat, tak originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 (editace) Chalani mam na vas otazku. Dostal sa mi do ruky kabel od firmy Robeko http://www.robeko.cz...-kabel-vag1-43/ . Dodali ho so softverom VAG-COM 304.0 . Chcem sa spytat o aky kable ide ci o KKL alebo Hex can a ci si viem stiahnut novsiu verziu napr. 409 alebo 409.1 a ci mi to s tymto kablom pojde? A este aky je rozdiel medzi programami VAG.COM a VCDS ? Problem je ze vo verzii 304.0 mi nenajde vsetky riadiace jednotky. Editováno: 22. Červenec 2012, autor: tomasmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Je to KKL kabel (a celkem předražený). Pojede na něm VAG-COM 304 a 409 (první verze je i v češtině), bude fungovat na autech, které jsou napsány v odkazu (u Fabie mají chybu, bude fungovat i u Fabie II před faceliftem), u novějších aut s CAN sběrnicí ne. Na to je potřeba HEX-CAN kabel. Rozdíl mezi programy je jen ten, že VAG-COM je starý název, s novými verzemi (a HEX-CAN kabely) se už používá VCDS. Na novém software starý kabel nerozjedeš. Nenapsal jsi, co máš za auto, ale jestli nějaké novější, co potřebuje HEX-CAN, tak je dobře, že se ti jen "dostal do ruky" a můžeš ho vrátit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Mam Superb 1.9 tdi 96kw r. 2005. Pojde to aj s tymto kablom ci potrebujem HEX-CAN ? Ak som spravne pochopil VAG je len do verzie 409 a VCDS je to iste ako VAG len su to novsie verzie vyssie ako VAG 409? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.