Přejít na obsah

Jakou diagnostiku (VAG, KKL...), kabel, sw na Superb I


Blazer

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

cafte.. neviem, ci to patri sem, tak dufam, ze mi to prepacite, ak nie.. chcel som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s OBDckom.... chcel by som si kupit tu masinku domov, nech viem, co mam s autom... co to vlastne vie zisti, ake su najlepsie pre superba, ake su dobre znacky, v akej cenovej kategorii sa to pohybuje a daju sa na tom zisti stocene kilometre.. diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Pokud chces opravdu original atd., bez na dieselpower.cz/forum/ a napis SZ uzivateli zizuzidan . Pres nej se da koupit komplet software VCDS cz, vc. HEX CAN kabelu, zaruky, aktualizaci a license. Kompletne pekne legalne. Chce za to 6500,- Detaily o softu najdes na http://www.pc-autodiagnostika.cz/

Sam ho chci koupit, ale bohuzel nemam po ruce 6500,- a doma mam jenom jedno jedine auto, ktere tenhle kabel vyuzije (Superb). Na ostatni mi staci ten cinskej.

Pokud tyhle prachy davat nechces, obavam se, ze mas smulu a jinak to nesezenes a budes se muset spokojit s tim cinskym. Ten soft. je tezce chranenej a odemkne se tim kabelem. A jinak to provozovat nejde. Kdyby se ten soft. dal snadno hacknout a kabel koupit za par korun z ciny, uz by se toho tady milion prodavalo. Ovsem tomu tak neni, proto se na internetu vali hacknutej soft max do verze VCDS (VAGCOM) cca 419 a pak ten obyc. kabel.

Editováno: , autor: nemo.x
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani no moc ste mi neporadili. Jasne ze chcem hacknuty program s kablom. Staci mi na moj rocnik 2005 nemusim mat aktualizacie na novsie verzie. Len aby tam isli vsetko ponastavovat a prekontrolovat co najviac preto sa pytam ci niekto nema take nieco na predaj alebo mi poradi kde to mam kupit za slusnu cenu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani mam na vas otazku. Dostal sa mi do ruky kabel od firmy Robeko http://www.robeko.cz...-kabel-vag1-43/ . Dodali ho so softverom VAG-COM 304.0 . Chcem sa spytat o aky kable ide ci o KKL alebo Hex can a ci si viem stiahnut novsiu verziu napr. 409 alebo 409.1 a ci mi to s tymto kablom pojde? A este aky je rozdiel medzi programami VAG.COM a VCDS ? Problem je ze vo verzii 304.0 mi nenajde vsetky riadiace jednotky.

Editováno: , autor: tomasmu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to KKL kabel (a celkem předražený). Pojede na něm VAG-COM 304 a 409 (první verze je i v češtině), bude fungovat na autech, které jsou napsány v odkazu (u Fabie mají chybu, bude fungovat i u Fabie II před faceliftem), u novějších aut s CAN sběrnicí ne. Na to je potřeba HEX-CAN kabel.

Rozdíl mezi programy je jen ten, že VAG-COM je starý název, s novými verzemi (a HEX-CAN kabely) se už používá VCDS. Na novém software starý kabel nerozjedeš. Nenapsal jsi, co máš za auto, ale jestli nějaké novější, co potřebuje HEX-CAN, tak je dobře, že se ti jen "dostal do ruky" a můžeš ho vrátit. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...