Přejít na obsah

VAG BoBo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 602
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli VAG BoBo

  • Narozeniny 31.8.1975

Kontaktní metody

  • MSN
    http://ifinterface.c...e3.php?langid=1
  • Web URL
    http://zuljana-lopin.com

Návštěvy profilu

16 852 zobrazení profilu

Oznámení VAG BoBo

  1. Zdar ve spolek, jak je to u Bolera 8 s DAB u všech nových auto to vidím ve spodní liště, ale u Superba 3 2020 po faceliftu tam není.
  2. Je to má chyba, nechtěl jsem výbavu jako je el. otevírací kufr, blinkry v předních ládkách, a jiné nesmysly.
  3. Jen chci vědět, koupil jsem roční auto u Škoda plus, ve výbavě bylo napsáno že má asistent dálkových světel, prodejce básnil o té funkci, jak se to dá vyzkoušet jen v noci, nakonec to tam není, ale odkázali mě na firmu, která to prý dodělá za 2000 Kč. Si myslím že to je blbost za tu cenu. Nějak mě to moc neboli, asistent jízdních pruhů nechci a čtení značek už vůbec ne.
  4. Zdar ve spolek, lze dodělat asistent dálkových světel S3 u led světel po faceliftu? Nemám čtení dopravních značek, ani udržování v jízdním pruhu.
  5. Děkuji, mám Škoda conect, jen jsem nevěděl jak na to, už mám Digi certifikát.
  6. Zdar ve spolek, jak zjístím u Superba 3 výbavu? Má to jen el. servisku a nálepka v kufru už také není.
  7. Díky, pomohlo vyměnit lambdu před katem.
  8. Tak třetí páčka, 100% OK a zase ta samá závada, při pravém blinkru někdy problikne světelná houkačka někdy zůstane svítit tak 10 sekund. Seženu podvolantovku a uvidíme.
  9. No ten pin je dost možný, jsem se večer dozvěděl že borec, který mu opravoval tempomat, nevěděl jak sundat podvolantovku, tak prý tu páčku vytáhl nějak bez toho. Bych rád viděl jak? Ale opravdu měl volant dole a na podvolantovce nebyla poškozená ta samolepka (pečeť). Nějaký domácí kutil. Označil si na volantu šroub proti volantu, asi aby našel správný moment:-) a volant dal proti rysce nakřivo. A já to mám teď dát nějak dohromady.
  10. No druhá, originál, nová páčka, že by dělala stejnou poruchu, se mi nezdá, no zkusím tam šoupnout páčku ze svého auta, než jsem si dodělal tempomat, byla v pořádku. Spíš mi to vypadá na podvolantovou řídicí jednotku.
  11. Zdravím ve spolek, mám problém, VAG píše tuto chybu 00886 Spínač ukazatelů směru jízdy nesmyslný signál. Projevuje se při přepnutí blinkru se rozsvítí světelná houkačka a zůstane svítit neb o po vypnutí blinkru, zůstanou blikat, vyměnil jsem páčku, závada šla vymazat, ale po ujeti cca 15 km se objevila znovu. Nemáte někdo zkušenost co to je? Na fóru ani na netu jsem podobnou věc nenašel.
  12. To chce udělat nový závit ne, proč s tím hned do servisu nebo jen prořezat původní, pokud není úplně KO. Jinak ta stará lambda jde proměřit na odpor.
×
×
  • Vytvořit nový...