balu Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 pojdu tieto kola na superba, nebude treba upravit blatniky resp. ci nebudu skrkat? mate niekto skusenosti s takym nizkym ET? Dezent D 8J 18" ET 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Pokud necháš standardní pružiny a tlumiče tak bys problém mít neměl.Pokud bys dal jen kratší pružiny tak ti to může při větším zhoupnutí chytit o blatník.Pokud bys dal kratší pružiny a sportovní tlumiče tak problém nebude vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balu Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 vďaka za odpoveď, pojdem asi do ET 35 -38, chcem isť nižšie o 30mm, zatial len pruziny, neskor mozno aj tlmice, ty mas len pruziny alebo komplet podvozok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Třebá já mám ET 35, šířku 8 palců. Přemítám buď nad širším ráfkem nebo nižším ET, eventuelně nad vhodnou kombinací. Nechce se mi tam totiž moc cpát podložky. Vím, že spousta z Vás je má a pohoda. V Garage mě od podložek kluci spíš odrazujou. Může někdo poradit, co tam nasadit, za šíři ráfku a ET, aby byl efekt třeba jako má Vick nebo Vasekk? Bez úprav blatníků, bez podložek, se stavitelným podvozkem Díky) Editováno: 6. leden 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Ty 8" s tim et uplne pohoda klidne je tam soupni Na zadek muzes mit klidne 9,5 s ET 40 to je takova hranice Vassek mel 8,5 x 19" ET37 s pneu nangank 235/35 tyhle ciny pneu hodne delaji natahlej bok takze to vypada dobre ale to je asi tak vse Ja mam 8,5 x 18" ET 45 + 20mm podlozky na zadku a na predku 16mm a pohoda a to mam dole cca o 7cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 8" s ET 35 mám teď a chci je právě vyměnit za větší, respektive širší(tyhle se mi zdají málo ). Proto jsem se ptal, co tam můžu strčit max, abych neškrtal Pneu mám teď Dunlop a spokojenost, co se týče jízdních vlastností i vzhledu. Na novou sezonu asi Yokohama S Drive. Měl jsem nabídku za solidní cenu, tak pokud ještě budou Jinak ten rozměr 9,5 s ET 40, poleze ten ráfek už hodně ven? Chci to tak nějak v pohodě Ať nedřu a nejsem magnet na čepičkáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Ideal na denni jezdeni je podle me 8" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tady by měli jít někteří do politiky Člověk se zeptá na konkrétní věc, přičemž odpověď je naprosto mimo dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Kup kola ktery jsou 8-9 s ET35 +-5 je tu spousta kluku co ma auta s 18" a pozadovanejma rozmerama tak hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ty 8" s tim et uplne pohoda klidne je tam soupni Na zadek muzes mit klidne 9,5 s ET 40 to je takova hranice Vassek mel 8,5 x 19" ET37 s pneu nangank 235/35 tyhle ciny pneu hodne delaji natahlej bok takze to vypada dobre ale to je asi tak vse Ja mam 8,5 x 18" ET 45 + 20mm podlozky na zadku a na predku 16mm a pohoda a to mam dole cca o 7cm Peťane to je pěkné co píšeš,ale ten dotyčný psal že tam zatím bude mít standardní tlumiče.Vy pokud vím,máte na autě sportovní podvozek ne?Tudíž ty tam můžeš mít takové podložky a tak nízko posazené auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 to Larrini: no pokud se nepletu tak vcelku nezáleží jak máš široký ráfek.Záleží vždy na ET.Standard je ET 35 tudíž budeš-li mít ET 40 tak když to přeženu tak ikdybys měl ráfek široký 12 palců tak to kolo zůstane schováno. Když ty dáš ráfek s ET40 a o šířce 9,5 palce a já dám ráfek s ET 20 a šířce 8 palců tak já budu mít kolo více vystrčené než ty. Samozřejmě když oba dáme stejné kolo se stejným ET ale ty budeš mít auto snížené a já ne tak u tebe to bude vypadat lépe než u mě to je myslím jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 jo a ještě Larrini jaké máš ty Dunlop pneumatiky?Myslím tím celá název? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 tak opravím se hnedle sám.Takže samozřejmě vždy musí jít o stejnou šíři ráfku.Omlouvám se za mystifikaci. Kua tolik příspěvků........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Abych to uvedl V podstatě jde o to, že většinu času auto jezdí ve dvou lidech, ne - li v jednom. Ve třech občas, naložené třikrát do roka. Nemám problém s ´´poslat ho k zemi´´. Akorát bych ho nerad poslat pod zem)) Kdyby mi například při propružení zamával zadní nárazník. Proto jsem se ptal, jaký rozměr kol můžu nasadit (bez vrásek na čele) Se stavitelným podvozkem, bez podložek . Když zohledním výše uvedené. Hledal jsem poměrně dost, ale k tomu co hledám konkrétně jsem nikde nedospěl. Třeba borci s Fabkama to řeší celkem dost, ale tak Superb je jiné auto a plošně přenést to nejde. Proto jsem doufal, že k tomu tady společnými silami dospějeme To VICK: Dunlop jsou SP Sport 01 Jeté 3 - 4 měsíce, co se týče vlastností, naprostá spokojenost Předchozí jsem měl SP SportMaxx TT, měkší směs asi o dvě třídy a mizely asi o třetinu rychleji)) Jde mi teda především o bezpečnost, čili s měkkou směsí nemám vnitřní nesoulad S klidem doporučím obě varianty. Jinak jsem dostal nabídku na Yokohama, zatím jsem je nejezdil, přemítám, že zkusím. Zatím neřeším) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 jj díky za info.proto jsem se ptal na ty dunlopy protože já měl ty sportmaxx a nedoporučil bych je nikomu.Přesně jak říkáš.Měkká směs a mizí to před očima.Už nikdy.Teď mám v garáži připravené micheliny tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) SP Sportmaxx jsou původní, Dunlop udělal nástupce Sportmaxx TT (mají v sobě kevlarový věnec - to má za následek, že se vnější strana pneu při průjezdu zatáčkou tolik nekroutí, čili pneu tak rychle ´´neoletíš´´ a lépe drží stopu). Jinak ano, mizeli poměrně svižně, na druhou stranu jsem v zatáčkách seděl, jak přikovaný)) Na Superba jsou ale vhodnější právě SP Sport O1, jsou určené pro větší vozy Skutečně mi nemizí tak rychle. Jaké máš ty Micheliny, Vicku? Přemýšlel jsem nad nima. Uvidím no, buď zachovám Dunlopy nebo zkusím Yokohama S Drive, díky nabídce výhodné ceny Editováno: 9. leden 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 No mám michelin pilot sport2 Made in France a cena 2500/ks.Rozměr 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Micheliny Tops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 podle toho co tu čtu si v pohodě můžu koupit disky třeba ET 40, když mám teď ET35 a neměl by být problém..je to tak. Podvozek, tlumiče a vše je originál ani nic vyměnit neplánuji. Teď mám 16" a budou 18" ..jen pro doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 a proč tak velké ET?Spíš menší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) uvedl jsem příklad, chci se dozvědět jestli se dá pořídit jiné ET než mám teď, aniž by to mělo nějaký vliv na funkčnost .. jestli si mohu vybírat kola např 30-40 ET nebo jestli musim striktně koupit 35 mm Editováno: 1. Duben 2011, autor: stivinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 ne ne striktně ET dodržet nemusíš to se neboj.Vybírej klidně od ET 0 až třeba po tu 40tku.Jen pak záleží jak široký ráfek chceš mít a jestli chceš aby bylo kolo schováno nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 OK, já jsem se bál, abych pak nemusel kupovat podložky nebo něco, tak Ti děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 no pokud se bavíme o kolech v rozměru 8 x 18´´ tak v případě že dáš kola s ET 40 tak tam ty podložky stejně dáš sám,protože se ti to nebude líbit.Kolo bude schované.Dobře to zvaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 No zatím právě zjišťuji informace potřebné při výběru disků, jediné v čem mam celkem jasno je, že to bude 18", víc zatim nevím .. Jinak pokud bych chtěl bez podložek mělo by ET být spíše 30 a méně, pokud chápu správně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.