Přejít na obsah

Rozbitý přední nárazník

Host 007

Doporučené příspěvky

Asi před 3 dny se mi stala taková nešťastná věc, jedu v se svou OII Combi v obci takže rychlost do 50km/h, proti mě jede auto, akorát se míjíme a najednou vyběhnul za autem pes a vběhnul mi přímo pod auto, tak jsem dupnul na brzdu, ale to se prostě nedalo ubrzdit, takže jsem do něj narazil a nárazník je veprostřed nakřuplej, uraženej držák mlhovky a rozbitá spodní mřížka nárazníku. Ten pes to ale nakonec přežil, ale nárazník to nepřežil. Dneska jsem byl ve škodovce a tam mi řekli, že se bude muset vyměnit celej přední nárazník, že jim tam auto budu muset nechat tak 3 dny a bude to stát asi 20 000. Tak se mi protočily panenky. Podle mě je to nějak moc a ta doba 3 dny, to je nějaký divný, když tady na fóru a všude jsem se dozvěděl, že nárazník jde vyměnit normálně doma. Co vy na to?

Editováno: , autor: 007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nový nárazník sa musí farbiť a lakovať preto ti povedali 3 dni. Zadný ma vyšiel na 700 € našťastie to šlo z PZP vinníka.

Ale oni mi řekli, že tam budu muset auto na 3 dny nechat, proto mě to tak zarazilo. Koukal jsem na nabídky nárazníků na internetu a většinou tam byly nabídky od 1000 -3000 Kč je pravda, že ale nebyly úplně nové ale použité, ale buď byly v jiný barvě nebo neměli otvory pro parkovací senzory a díry pro ostřikovače. Já potřebuju cappuciino metalízu. Budu muset něco sehnat a když něco seženu tak kde to mám nechat nabarvit a nalakovat? Myslíte že by se jim to ve škodovce (tam kde jsem se ptal) nelíbilo kdybych jim tam přines nárazník, kterej jsem si sám obstaral a dal bych jim ho aby mi ho nabarvili a nalakovali?

Odkaz ke komentáři

Treba dat opravit tvoj povodny naraznik. Zavarit plast +nastriekat. :)

Nevim o nikom kdo by mi to udělal a hlavně nevim jak by to vypadalo. Já shánim přední nárazník pro OII r.v. 2007 v barvě cappuccino s otvory pro ostřikovače a parkovací senzory. Kdyby jste někdo o něčem takovém věděl, tak se ozvěte. Zatim dál přemýšlím a čekám na vaše názory a nápady.

Odkaz ke komentáři

NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY.

Dopln si do profilu odkial si. MESTO,DEDINA,OKRES. :)

Oprava povodneho naraznika zvaranim + striekanie nejde vobec rozpoznat .

LINK: http://www.pajaplast.cz/index.html

LINK: http://www.opravaplastu.cz/

LINK: http://www.autointeriery.eu/svarovani-narazniku.html

Editováno: , autor: PROCHY603
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...