Host 007 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Asi před 3 dny se mi stala taková nešťastná věc, jedu v se svou OII Combi v obci takže rychlost do 50km/h, proti mě jede auto, akorát se míjíme a najednou vyběhnul za autem pes a vběhnul mi přímo pod auto, tak jsem dupnul na brzdu, ale to se prostě nedalo ubrzdit, takže jsem do něj narazil a nárazník je veprostřed nakřuplej, uraženej držák mlhovky a rozbitá spodní mřížka nárazníku. Ten pes to ale nakonec přežil, ale nárazník to nepřežil. Dneska jsem byl ve škodovce a tam mi řekli, že se bude muset vyměnit celej přední nárazník, že jim tam auto budu muset nechat tak 3 dny a bude to stát asi 20 000. Tak se mi protočily panenky. Podle mě je to nějak moc a ta doba 3 dny, to je nějaký divný, když tady na fóru a všude jsem se dozvěděl, že nárazník jde vyměnit normálně doma. Co vy na to? Editováno: 6. leden 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Nikdo nemá žádnej názor ani nápad jak ušetřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Nový nárazník sa musí farbiť a lakovať preto ti povedali 3 dni. Zadný ma vyšiel na 700 € našťastie to šlo z PZP vinníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Nárazník vymeníš aj v pohode doma.Na SK zoženieš nárazník s hmlovkami a so všetkým do 180€ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Nový nárazník sa musí farbiť a lakovať preto ti povedali 3 dni. Zadný ma vyšiel na 700 € našťastie to šlo z PZP vinníka. Ale oni mi řekli, že tam budu muset auto na 3 dny nechat, proto mě to tak zarazilo. Koukal jsem na nabídky nárazníků na internetu a většinou tam byly nabídky od 1000 -3000 Kč je pravda, že ale nebyly úplně nové ale použité, ale buď byly v jiný barvě nebo neměli otvory pro parkovací senzory a díry pro ostřikovače. Já potřebuju cappuciino metalízu. Budu muset něco sehnat a když něco seženu tak kde to mám nechat nabarvit a nalakovat? Myslíte že by se jim to ve škodovce (tam kde jsem se ptal) nelíbilo kdybych jim tam přines nárazník, kterej jsem si sám obstaral a dal bych jim ho aby mi ho nabarvili a nalakovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Treba dat opravit tvoj povodny naraznik. Zavarit plast +nastriekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Treba dat opravit tvoj povodny naraznik. Zavarit plast +nastriekat. Nevim o nikom kdo by mi to udělal a hlavně nevim jak by to vypadalo. Já shánim přední nárazník pro OII r.v. 2007 v barvě cappuccino s otvory pro ostřikovače a parkovací senzory. Kdyby jste někdo o něčem takovém věděl, tak se ozvěte. Zatim dál přemýšlím a čekám na vaše názory a nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY. Dopln si do profilu odkial si. MESTO,DEDINA,OKRES. Oprava povodneho naraznika zvaranim + striekanie nejde vobec rozpoznat . LINK: http://www.pajaplast.cz/index.html LINK: http://www.opravaplastu.cz/ LINK: http://www.autointeriery.eu/svarovani-narazniku.html Editováno: 7. leden 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.