Publikováno Leden 9, 201114 r Ahoj Chtěl bych se optat jestli nemá někdo zkušenosti s touto autolakovnou (http://express-lakovna.cz/) , rád bych si tam nechal opravit lak.
Leden 10, 201114 r Přeji pěkný den nějaké zkušenosti mám.Nechal jsem si opravovat zadní dveře ne své OII.Asi po týdnu se mi nad ochranou lištou začal loupat bezbarvý lak a na rovinu ani kvalita laku a práce není bůhví co.Jak budu mít čas tak okamžitě reklamuji.Jinak express lakovna Brno.
Duben 3, 201114 r Autor Tak jsem tam byl na opravu laku. A TO BYLA ŽIVOTNÍ CHYBA !!!!!!! Již jednou jsem tam byl na reklamaci a půjdu po druhé ,až budu mít čas. Mělo se lakovat oba přední blatníky,kapota,dvě místa na zadním nárazníku, rýha na LP dverřích a dva spoilery na zadní okno,vše pomalou metodou. Auto si nafotili PRÝ , aby se na nic nezapomělo.Zbytečně. Auto do laku jsem dával v sobotu v 08:00 mělo být v pondělí po tel. dohodě ve středu. Auto jsem přebíral ve 20:00 s tím ,že se dolešťoval předek a auto bylo na půl zakryté. Moje chyba ,spěchal jsem domů,druhý den na denním světle ,hrůza a děs. Druhý den ,ihned reklamováno od čtvrtka do středy. To co předvedli s kapotou ,hrůza !!! Bohužel jsem nefotil před reklamací. Místy steklý lak, místy nebyl a ta stříbrná barva ta jen tak proběhla kolem. Ty sekance od kamínků prosvítali ,až na plech.Přední dveře nenastříkány a jedno místo na zadním nárazníku pod pravou lampou nenastříkáno.Po reklamaci je to lepší, ale rozhodně né dobrý.Podle mého jediné co nastříkali dobře při reklamaci ,tak okno v LP dveřích bezbarvým lakem.Přidávám foto před lakem (prvních šest fotek) a po relamaci. Foto je z telefonu. Upraveno Duben 5, 201114 r od Škrabi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.