vw-lama Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Na mojí OII 1.9TDI 77kw DSG MR2007 se mi při zátahu objevuje takové cvakání/tikání z míst jakoby od motorového prostoru směrem od spolujezdce. Není to ventilátor, ten mám vyčištěn, promazán a dělá to i když je klimatizace OFF. Nevím jak přesně popsat ten zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 To bude budíček, co se natahuje jenom jednou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-lama Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 TAKŽE PROBLÉM VYŘEŠEN! Dnes jsem se problémem více zabýval a zjistil jsem, že pod kastlíkem spolujezdce mi chybí ten kryt, co ho má spolujezdec nad nohama - takový ten tvrdý molitan či co to je... A za ním je zhruba v místech kde je ventilátor průduch do motorového prostoru, ten je originálně vyplněn takovou gumovou černou hmotou. A ta byla právě "vyteklá" z tohoto průduchu, takže šel hluk od motoru částečně do kabiny. Vrátil jsem tuto hmotu zpět na místo a je absolutní klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.