vw-lama Vloženo 10. leden 2011 Vloženo 10. leden 2011 Na mojí OII 1.9TDI 77kw DSG MR2007 se mi při zátahu objevuje takové cvakání/tikání z míst jakoby od motorového prostoru směrem od spolujezdce. Není to ventilátor, ten mám vyčištěn, promazán a dělá to i když je klimatizace OFF. Nevím jak přesně popsat ten zvuk... Citovat
Clint Vloženo 14. leden 2011 Vloženo 14. leden 2011 To bude budíček, co se natahuje jenom jednou.... Citovat
vw-lama Vloženo 14. leden 2011 Autor Vloženo 14. leden 2011 TAKŽE PROBLÉM VYŘEŠEN! Dnes jsem se problémem více zabýval a zjistil jsem, že pod kastlíkem spolujezdce mi chybí ten kryt, co ho má spolujezdec nad nohama - takový ten tvrdý molitan či co to je... A za ním je zhruba v místech kde je ventilátor průduch do motorového prostoru, ten je originálně vyplněn takovou gumovou černou hmotou. A ta byla právě "vyteklá" z tohoto průduchu, takže šel hluk od motoru částečně do kabiny. Vrátil jsem tuto hmotu zpět na místo a je absolutní klid Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.