Přejít na obsah

iPhone ODBII (jak na maxidot na telefonu)

Brice84

Doporučené příspěvky

• o 3 roky později...

vím že je to staré téma ale postřehy jsem tu na foru nenašel ohledne iphone aplikace a elm327.

Tak tedy přispěju 

Zakoupil jsem ELM327 krabičku ale nikoli Bluetooth verzi, ale WIFI. iphone ani ipad nekomunikuje po bluetooth s jinym zarizenim .

zakoupil jsem aplikaci DashCommand z appstore. Nakonfiguroval a rozjel se. Vše se spojilo hned. Takže funkčně nemám co vytknout. 

Jediné co jsem nezvládl je nastavení řazení - ukazuje jen třístupňovou převodovku.

A potom nevím jak odečítat z budíků tlak turba, hodnoty váhy vzduchu a egr případně. 

Nevím jaké hodnoty mají být správné takže sice na mě něco vyskakuje ale jestli to je dobře nebo špatně nevím.

Spotřebu to také ukazuje podivně. Ale možná jen to mám špatně nastavené.

Používám na O2 1,9TDI 77kw

Dnes zkusím po cestě více otestovat. Pokud máte někdo nějaké lepší postřehy a nastavení prosím sem s nimi. Zajímal by mě i dashboard udělaný pro O2 nebo univerzální pro škodu. 

post-40022-0-26589400-1403257273_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...