Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, na vagu mi hlásí toto 00778 030A 3132 Snímač úhlu řízení - bez komunikace Gateway...nevíte někdo jak tuto hlášku odstranit?popřípadě jestli to má nějaký velký vliv na posilovač. Auto dostalo ránu do pravého předního kola a ohnul se tlumič. Děkuji moc za radu

Upraveno od Luďa
Stačí ti jedno téma! Druhý duplicitní sem smazal!

a ted posilovač funguje ?

je to OII FL modelový rok 2010-11 ?

• Autor

nene je to rok 2005, posilovač normalně jde...tak nevím pravě....nerad bych něco zničil víc...

Upraveno od žralok

s tím jsem se nesetkal, že by chyba nešla vymazat

• 8 měsíců později...

Zdravím,

prosím Vás na Škoda Octavia II 2,0 TDi mi svití žlutá kontrolka posilovače řízení. Když to napojím na diagnostiku, tak píše to Snímač momentu řízení -G269. Nevíte někdo co mám vymněnit nebo čím by to mohlo být. Servo normálně funguje, jen ta kontrolka svítí. Auto má ESP.

Díky

post-62149-0-59996600-1318442641_thumb.j

Upraveno od valashek

Neodpojoval jsi baterii?????

skús to prebehnúť na pár metroch či to nezhasne..

zapni zapalovanie, nastartuj, vytoc volant uplne dolava a podrz cca 5sec, vytoc naplno doprava a podrz 5 sec, zarad jednotku a rychlostou pod 20km/hod prejdi par metrov....pokial nie je zavada zlta kontrolka zhasne

ja nevytáčam volant ani doprava,ani doľava...stačí,ked si zacúvam po dvore a kontrolka zhasne lol

Upraveno od Gracho

Pokud jsi totiž odpojil baterii tak snímač se potřebuje zkalibrovat. K tomuto stačí, jak zde píšou ostatní, ujet vzdálenost cca 50m. Potom kontrolka zhasne a snímač momentu řízení bude zkalibrován. ;)

to co tu většina popisuje, tak je nastavení snímače úhlu řízení G85, ten po odpojení baterie zhasne po cca 20m sám, po výměně některých součástí se musí udělat koncové polohy - dorazy.

Ale ten senzor momentu je přímo v řízení a nedá se vyměnit samostatně, bohužel bude nejspíše KO, už sem se párkrát setkal...

• 6 měsíců později...

Mne sa z ničoho nič tiež rozsvietila žltá kontrolka volantu. Asi pred mesiacom. Po vypnutí motora a znovu naštartovaní zhasla.Teraz za posledný týždeň asi 3x, chabu som vymazal VAGOM a objavila sa znova. Po prejdení asi 1 km.

Je to táto chyba.

Adresa 44: Posilovač řízení Labely: 1Kx-909-14x.lbl

Řídící jednotka: 1K1 909 144 H

Díl: EPS_ZFLS Kl.2 1502

Dílna #: WSC 00000 000 00000

Nalezena 1 chyba:

00573 - cidlo momentu v rizeni (G269)

008 - neverohodny signal

Poradí mi niekto, čo s tým ?

• 4 měsíce později...

Nikto nič ??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.