Publikováno Leden 24, 201114 r Ahoj kluci mám problém. Pořád mi svítí zadní levé světlo. Odpojím vypínač na světla svítí pořád, prostě na nic nereaguje jo a přestalo jít rádio, ale nevím jestli se to podělalo ve stejnou dobu. Svítí i při vytaženém klíčku a zamčeném autě. Gong nepípá ani palubka nesvítí. Uvítám každou radu díkyJedná se o octu rv.99, 1,9 tdi komplet v elektrice + alarm. Uvítám každou radu díky
Leden 25, 201114 r Čau a není to tím když dáš páčku od blinku dolu nebo nahoru jak pak svítí půlka auta jako kvůli parkování na do silnice ? Jestli to tam není třeba seknutý,taková malá rada,snad pomůže
Leden 25, 201114 r Autor Čau a není to tím když dáš páčku od blinku dolu nebo nahoru jak pak svítí půlka auta jako kvůli parkování na do silnice ? Jestli to tam není třeba seknutý,taková malá rada,snad pomůže Páčka mě napadla taky, protože svítí celá levá strana. Zítra ji zkusím odpojit a uvidím. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.