Publikováno Leden 31, 201114 r Tak cekam doma na odtahovku, nemuzu za studena nastartovat... motor 2.0 Tdi 103KW, tocim jak chci, ale nechytne, uz to trva delsi dobu, ale dneska uz mne to dozralo a zavolal jsem service mobil.. Pocitam ze to bude bud spatnej zhavic, nebo predvstrik.. nevim, ale docela mne to stve
Leden 31, 201114 r Kolega, který má KIU, měl stejné problémy. Motor za studena vůbec nanaskakoval, asi 2x to nechal odtáhnout do servisu. Vyměnil žhavicí svíčky, palivovej filtr a nic. Už se chystal na vstřiky .... Pak mu nějaká dobrá duše poradila, že to může být naftou. A hle bylo to jen tím. Vyjezdil celou nádrž natankoval novou naftu a problém se mu již nikdy neobjevil. Tu problematickou tankoval u OMV.
Leden 31, 201114 r To tetkauni: Tvoji nasra..st si všichni umíme představit Dej vědět co to bylo, určitě to zajímá v těchto mrazech, všechny co mají chrochtáčky, držím palce.
Leden 31, 201114 r Autor Jz73: tohle nebude ten problem, ale diky za tip. Prej udelaj nejakou rizenou diagnostiku zavad, dokonce se na to prijedou podivat nejaky technici z Boleslavi. Naftu jsem zkousel ruznou, z aditivem i bez, porad uplne stejny chovani... Lanny: jo jsem nasranej dosti misto toho jsem vyfasoval FII 43kw social edition.. bez klimy, vsecko manual, svihadla na okna i ve predu.. ale aspon se mam jak prepravovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.