tetkauni Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Tak cekam doma na odtahovku, nemuzu za studena nastartovat... motor 2.0 Tdi 103KW, tocim jak chci, ale nechytne, uz to trva delsi dobu, ale dneska uz mne to dozralo a zavolal jsem service mobil.. Pocitam ze to bude bud spatnej zhavic, nebo predvstrik.. nevim, ale docela mne to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Kolega, který má KIU, měl stejné problémy. Motor za studena vůbec nanaskakoval, asi 2x to nechal odtáhnout do servisu. Vyměnil žhavicí svíčky, palivovej filtr a nic. Už se chystal na vstřiky .... Pak mu nějaká dobrá duše poradila, že to může být naftou. A hle bylo to jen tím. Vyjezdil celou nádrž natankoval novou naftu a problém se mu již nikdy neobjevil. Tu problematickou tankoval u OMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 To tetkauni: Tvoji nasra..st si všichni umíme představit Dej vědět co to bylo, určitě to zajímá v těchto mrazech, všechny co mají chrochtáčky, držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Jz73: tohle nebude ten problem, ale diky za tip. Prej udelaj nejakou rizenou diagnostiku zavad, dokonce se na to prijedou podivat nejaky technici z Boleslavi. Naftu jsem zkousel ruznou, z aditivem i bez, porad uplne stejny chovani... Lanny: jo jsem nasranej dosti misto toho jsem vyfasoval FII 43kw social edition.. bez klimy, vsecko manual, svihadla na okna i ve predu.. ale aspon se mam jak prepravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 takze mi volali ze skodovky a je v coudu ridici jednotka zhaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.