Kajak Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Ahoj kluci,neřešil jste někdo polepy nebo jiný způsob lišt dveří a přístrojové desky z nějaké folie,která se aspoň trochu podobá origu versus carbon (viz.foto).Jede mi o přelepení vnitřního madla Scout,které je origo stříbrné a mám v autě origo versus karbon. Předem díky za vaše nápady popř. nabídky,Kajak. Tel.: 606806704 E-mail: vwkajak@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslavrs Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ahoj kluci,neřešil jste někdo polepy nebo jiný způsob lišt dveří a přístrojové desky z nějaké folie,která se aspoň trochu podobá origu versus carbon (viz.foto).Jede mi o přelepení vnitřního madla Scout,které je origo stříbrné a mám v autě origo versus karbon. Předem díky za vaše nápady popř. nabídky,Kajak. Tel.: 606806704 E-mail: vwkajak@centrum.cz mám to urobené v rs boli tak nádherne strieborné, že som to nevydržal. dával som tam karbonovú fóliu 3M. foto pošlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 dával som tam karbonovú fóliu 3M. foto pošlem Docela by mě zajímalo jak to vypadá? Hoď fotky sem do vlákna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Mám stejné lišty a líbil by se mi ve stejném dekoru rámeček kolem rádia.Jsem také zvědavý na fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.