Dzonti Vloženo 11. Únor 2011 Vloženo 11. Únor 2011 Zdravim.Včera jsem konečně pořídil O II.. :) Chtěl jsem se zeptat na navigaci.. Těch témat je tu tolik,ale nakonec se vše vyřešilo přes SZ nebo přes email,takze nevim nic . Chybí mi navigační CD..Jinak menu radia je v němčíně(dá se změnit jazyk?) Kdyby někdo měl radu,kde sehnat,stahnout nebo koupit CD budu vděčný..Budu rád za cokoliv.. Citovat
Benes.T Vloženo 17. Únor 2011 Vloženo 17. Únor 2011 Zdravim.Včera jsem konečně pořídil O II.. :) Chtěl jsem se zeptat na navigaci.. Těch témat je tu tolik,ale nakonec se vše vyřešilo přes SZ nebo přes email,takze nevim nic . Chybí mi navigační CD..Jinak menu radia je v němčíně(dá se změnit jazyk?) Kdyby někdo měl radu,kde sehnat,stahnout nebo koupit CD budu vděčný..Budu rád za cokoliv.. Mapy prý neorigo sehnat nejdou...mám ji též...spíše je to alternativa k STREAMU MP3...mapy mám z roku 2006 - DE Citovat
papas Vloženo 16. Červenec 2012 Vloženo 16. Červenec 2012 tak da sa ten jazyk zmenit? a ako je to s mapamy?dik Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.