šedivák Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Při jízdě na jakýkoliv rychlostní stupeň se mi časem rozsvítí kontrolka ESP, po chvíli kontrolka ABS a následně mi spadne ručička tachometru na 0. Stačí vypnout a znova zapnout spínačku, popřípadě znova nastartovat a vše je vpořádku to se po určité době znova opakuje. mužete mi někdo, kdo jste se s tímto jevem setkali poradit jak na to, aby vše fungovalo jak má. Mám Superba 2.0 Typ morotu BSS r.v 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Je potřeba načíst řj budíků a abs, mrknout na chyby a nalogovat snímač rychlosti případně zadní abs senzory za jízdy a podle toho určit závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin:) Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Ahoj, před měsícem se mi to stalo taky a od té doby klid.Pokud si už závadu vyřešil, tak prosím napiš co s tím. Děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 chlapi a nepomůže to píchnout na vag a udělat test budíků?nevím jestli to píšu správně a jestli to k něčemu bude,ale pokud se udělá kalibrace tak třeba to znovu bude fungovat.Je to jen tip takže to neberte jako radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin:) Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Pokud se závada ještě objeví, tak se tenhle tip bude určitě hodit Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.