Přejít na obsah

CorkaCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení CorkaCZ

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ahoj, příspěvek jsem upravil a dopsal. Pokud vada i tak přetrvává, tak si.myslim, že bude vadná jednotka, což se prostě stane a zabrání to dokončení testu. Pokud je například vadné čidlo, test prý dokončit nejde. Já mám právě naštěstí vše v pořádku a smazat to šlo v pohodě, ale jízdou to právě nešlo. Způsobem, který popisuji to šlo raz dva :)
  2. Ahoj, píšu sem, protože jsem blbec taky spustil test přes VCDS, jenomže všechny zde udávané rady mi vůbec nepomohli, jel jsem dokonce na letiště testovat obloučky, strávil jsem na tom přes 2 hodiny a úplně marně. Psal jsem i do FB skupin, úplně stejné rady jako zde, naprosto zbytečně. Pak mi napsal někdo, kdo dělá ve škodovce, že to přes VCDS nejde a že se nemusí ani dělat testovací jízda, ale použít jinou diagnostiku. Říkám fajn, ale chtěl za to 500. Po Vánocích celkem dost peněz za pár kliknutí v programu, tak jsem se kousnul, že se jdu do toho hrabat znovu. Napíšu Vám návod, jak smazat chybu číslo 01486. Lze to udělat přes VCDS, ne že ne. 1. Jděte do jednotky ABS (03) 2. Jít do základního nastavení (04) 3. Vypsat ručně adresu číslo 103 4. Start 5. Musí tam být napsáno test funkce neaktivní. 6. Jít zpět do chyb, všechny smazat a odpojit se od jednotky ABS. Olala, vše je v pořádku. Pokud Vám to v řádku napíše, že je test stále aktivní, zkuste smazat chyby v jednotce a vyhledejte kanál číslo 93 a opakujte základní nastavení. Doufám, že to vyřeší problém několika lidí a neplaťte furt takový prachy nenažraným vydřigrošům 😀 krásný nový rok 2021 přeji.
  3. Ahoj, děkuji za odpověď. O spotřebu paliva mi tak nejde. Spíše o to, aby byl motor OK a něco vydržel. 1.4. MPI, těch na bazarech a inzerátech moc není a když je, je to vyhuntovaný jako kráva. Kdybych se porozhlédnul po tom 16v 1.4. 59kw, na co si mám dát nejvíce pozor? Díky.
  4. Ahoj, jsem tu nový, nechci zakládat nové téma, ale chci koupit jedničkovou fábii a nevím, jaký motor by byl ideál a jak moc jsou ty motory odolný. Preferuji více benzín kvůli krátkým vzdálenostem. Mohl by mi prosím někdo poradit? HTP spíše ne, ale pokud mi vyvrátíte pomluvy atd, tak bych možná pouvažoval. Nejvíce se mi líbí 1.4. 16 ventil, ale četl jsem, že je línější. Jde mi hlavně o cenu údržby (rozvody, poruchy atd). Prosím o nějaké názory a rady. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...