brothas Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Zdravim Vsechny, poohlizim se po chipu. Prostudoval jsem tady vsechny prispevky na foru asi 3x, ale nikde jsem nenasel, jestli opravdu hodnoty, ktere pan Janda z Cimbu inzeruje na netu pro 2.0 TDI CR DPF 125kW ma nekdo v reale odbrzdene. Dieselpower, TDIFun, CHipforum (Profituning.sk) vsich maji brzdu a na netu maji haffo odbrzdenych aut, ale rozdil je skoro 40 koni, coz mi prijde jako obrovsky rozdil ve vykonu, ale ne v provedeni chipu jednotlivych upravcu. Pan Janda ma sice velke zkusenosti ze Skodovky, ale rozdil mezi dnesnimi top chipy se uz dle meho nazoru smazavaji. Chapete, kde muze byt tak propastny rozdl ve vykonu? Vim, ze Cimbu kalkuluje i rezervou u serioveho vykonu, ale stejne nejsem schopen dopatrat se toho rozdilu. Ma to nekdo v reale odbrzdene bez dalsich zasahu do motoru? Diky za vsechny informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 U 2.0TDI PPD 125kW uvádí Cimbu také zvýšení na 178 kW a skutečnost? Viz. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=51370 . U motoru CR to bude bych řekl podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Jasne, toto jsem cetl, ale tim by jsme z Cimbu delali garazoveho upravce a tim urcite neni. Je to jeden priklad z mnoha, ktery se muze stat komukoliv, kdo standardne vozy nemeri na brzde. S tim motorem muselo neco byt, protoze ani i u Vas se toho moc nepovedlo. Me zajima spokojeny zakaznik, ktery ma dobrou zkusenost, je s motorem spokojeny a ma jeste odbrzdeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 No já mám už rozhodnuto. Bude to Dieselpower. Ale ne kvůli tý konfrontaci s Jandou. Prostě to už roky sleduju a chlapci to fakt asi uměj Mimo to jsme z jednoho města a tak nějak i ze stejnýho baráku. Tak doufám, že platí i ta cena z loňskýho listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 18. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 No tak drzim palce, at jsi spokojenej. Kdy pujdes? Ja to planuju nejpozdeji v breznu. Jen pro moji informaci, jaka byla cena v lonskem listopadu? :-) Abych vedel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valchaaa Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) . Editováno: 22. Únor 2011, autor: valchaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Nechce se mi verit, ze nikdo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak jsem dneska dospel k zaveru, ze 178 kw je ulet a pan Janda asi spadnul z visne. Dneska jsem konecne dal chip a dostali jsme se na maximum zhruba 210 koni/420 Nm. To, co vsichni renomovani upravci garantuji. Kdyby bylo vice, slo by, ale uz by to nebylo spolehlive. Ladit jsem byl nakonec na Chipforum.cz u pana Vojacka a jsem mooc spokojeny jak s pristupem, tak hlavne s praci, ktera byla odvedena. Muzu jen doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 jeste video akcelerace pred a po chipu Bohuzel uz jsem mel 18tky kola, takze ty hodnoty nejsou nic moc, ale v aute je rozdil citit velice :-) Tak preju hodne zdaru dalsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P. Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Pekny videa Kamile ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 tak uz jsem taky nechal cipnout moji RS CR -je to sice bez brzdy ale hroznej mazec nevim co to bude delat v zime kdyz uz ted to na 2 hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 bez brzdy :D tka to bude kvalitka čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 ono u tech cr stejne neni moc moznosti ale poznat je to fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 jak není možnost? dyt bez brzdy ani nevíš kolik to auto mělo předtím a teď, žádná zpětná vezba. kde si to nechal dělat a kolik koní? já na obyč CR měl 144kw a 410nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 152kw 437nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Nemá někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/tabulky/skoda/skoda-octavia-2-20-tdi-140hp/#book Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Jo mám zkušenost, 100proc ti řeknou, že mají rozbitou brzdu....už asi rok. No za málo peněz žádná muzika,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 to je něco jako powertec ne? stačila zkušenost s tou RS, po tvé úpravě to už nedělá, ale ještě mě ji nepujčili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 (editace) Powertec jsou proti autovpichu ještě tak o dvě třídy nahoře. Ale jinak to stojí opravdu za...... pousmání. Někde jsem četl jejich nabídku za 3500 Záloha dat... fakt úžasné Brždění .....by mělo být smozřejmostí Diagnostika také Měření charakteristiky turba virgulí Čištění palivového systému....chemie nebo koště?? A čištění váhy vzduchu ..totální fake/ funčnost asi 200km. A solidní nálevka.. doufám, že člověk s IQ vyšším jak 60 pochopí, že je to nesmysl. Editováno: 6. Říjen 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 prostě, Autovpiche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) takze dnes jsem nechal vymenit stado koniku za sviznejsi protože to co me tam dali -v http://www.profi-chiptuning.cz/chiptuning/ stalo uplne za ho..o ,této firme je potřeba se vyhnout velkym obloukem 3x ladil a nenaladil slavnej garazmistr-nalivac neceho.kw a kroutak jakoby sedel ale jen do jiste miry kdy auto od 3500 otáček cukalo a dělalo neplechu no a jakym zpusobem byla rozebrana jednotka ,se divim ze jeste funguje Vůbec nelituji cesty nejakych 255km tam a 255 zpetp,Petr Šíma z http://motorpower.cz/ me tak krasne naladil mou Škodu Octavii RS TDI CR ,ze jsem velice spokojen dnes ujeto 830km prumerna spotřeba 5.7 a to sviznou jizdou ted tam mam nejakych 220 koniku a kroutak 427 zadny cukani proste spokojenost nejlepší Petře ještě jednou diky.ochota a profesionalita na miste pekne cista a vybavena dilna a nemel problem cokoli vysvetlit jinak grafy muzu dodat před upravou i po uprave Editováno: 31. Květen 2014, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 no tak vidíš, Brundibáre. Pro nás, co Šimiho už známe, sem ty grafy ani dávat nemuisíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) njn když tady v okoli Brna není nikdo schopnej,kdybys videl ten graf jak jsem to mel dodrbany vypadalo to jako když stařenka leze po schodech dolu Editováno: 31. Květen 2014, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.