atrey2007 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 zdravím mám teď problém z topením,hlavním světlem,sterači.Když to zapínám tak mi cvká relátko,včera jsem ho vyměnil za jiné a naskočilo to jenže ráno když jsem chctěl jed do práce tak to už zase nešlo ale asi po 1 minutě jízdy mi to vše zas naskočilo,tak jsem koupil fungl nové relatka vyměnil i pojistky přeměřil ale zase to nefunguje už jsem bezradný a prosím o radu co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikineek1 Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 hele mrkni jestli ti do pojistek netece voda. kdysi se mi to stalo. teklo to rantlem u okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomášek23 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 moze to byt zlutym kablem do starteru ten umí vypadnut tak treba poradne pripevnit a bude to v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.