Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Clarion DXZ 668RMP - CD/MP3/WMA přehrávač - RDS tuner s variabilní šířkou pásma a potlačením šumu - ovládání Ce-NET - VF displej (částečný) - vstup pro ovládání z volantu - 4x50W (zesilovače MOS-FET) s možností vypnutí - Z-enhancer (korekční obvod) - 2-pásmový EQ - Magna bass EX (zvýraznění basů) - dálkový ovladač - čelní panel s elektrickým odklápěním - 4 RCA výstupy - 2 RCA vstupy - 728 barevných variant podsvícení tlačítek - regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti Cena : 8490,- Kc Alpine CDA-9851R výkon autorádia 4x: 50 W RCA výstup: 3 páry napětí - RCA výstup: 2 V tuner: ano CD-R: ano CD-RW: ano MP3/WMA: ano odnímatelný panel: ano motorický panel: ano ovládání měniče: ano vstup pro ovládání z volantu: ano dálkové ovládání: ne Cena : 7990,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Osobne bych si z tehle dvouch nevybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Osobne bych si z tehle dvouch nevybral Jako ze se Ti ani jeden nelibi, nebo nelibi jejich parametry nebo ze bys nevedel ktere z techlech dvou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Rekl bych, ze tezke rozhodovani, ja bych volil 7990,- z duvodu nelibivosti Clarion style... Jinak mas celkem vyhraneny styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Rekl bych, ze tezke rozhodovani, ja bych volil 7990,- z duvodu nelibivosti Clarion style... Jinak mas celkem vyhraneny styl Me se libi oba dva kousky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Rekl bych, ze tezke rozhodovani, ja bych volil 7990,- z duvodu nelibivosti Clarion style... Jinak mas celkem vyhraneny styl Me se libi oba dva kousky :-) Tak vem obe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Rekl bych, ze tezke rozhodovani, ja bych volil 7990,- z duvodu nelibivosti Clarion style... Jinak mas celkem vyhraneny styl Me se libi oba dva kousky :-) Tak vem obe... Ze bych si kazdej den daval jine ? Hmmmm ... tak jedine ze bys me zasponzoroval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Taky mi nesedí design Clarion, ale to neznamená, že bych si ho nekoupil.Rádio je o zvuku z CD a tuneru a to jak vypadá není až tak podstatné a při řízení není čas sledovat jak to vypadá. Já jsem si koupil Alpine, ale před tím jsem taky koketoval s modely od Calrionu a pak následovaly Pioneer, Kenwood a skončilo to u ///Alpine.Nebylo to pro jejich design nebo funkce, ale tak nějak to vyplynulo.Nakamichi nebo Becker taky nejsou žádní krasavci, ale jejich přednosti nejsou v EQ, nahrávání vlastích videí a podobných nesmyslů, ale v nejvyšší kvalitě.Jo pokud by mněl někdo zájem o rádio Becker tak bych o jednom věděl.Není to přímo ten na obr. ale jen pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Taky mi nesedí design Clarion, ale to neznamená, že bych si ho nekoupil.Rádio je o zvuku z CD a tuneru a to jak vypadá není až tak podstatné a při řízení není čas sledovat jak to vypadá.Já jsem si koupil Alpine, ale před tím jsem taky koketoval s modely od Calrionu a pak následovaly Pioneer, Kenwood a skončilo to u ///Alpine.Nebylo to pro jejich design nebo funkce, ale tak nějak to vyplynulo.Nakamichi nebo Becker taky nejsou žádní krasavci, ale jejich přednosti nejsou v EQ, nahrávání vlastích videí a podobných nesmyslů, ale v nejvyšší kvalitě.Jo pokud by mněl někdo zájem o rádio Becker tak bych o jednom věděl.Není to přímo ten na obr. ale jen pro představu. Presne ten co je na obr sem kdysi chtel pac by krasne slusel palubce ... ale ta cena :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Asi tak... BECKER a NAKAMICHI su rolls royce medzi radiami- designovo mozno vyzeraju ako seriovky spred desiatich rokov ale preco asi napr. Mercedes ma ako seriovku beckera?? A z tych dvoch radii.... planujes menit len radio? Ak ne co fsecko chces do toho namontovat, prip. co tam uz mas? POdla mna je to dost dolezite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Asi tak... BECKER a NAKAMICHI su rolls royce medzi radiami- designovo mozno vyzeraju ako seriovky spred desiatich rokov ale preco asi napr. Mercedes ma ako seriovku beckera??A z tych dvoch radii.... planujes menit len radio? Ak ne co fsecko chces do toho namontovat, prip. co tam uz mas? POdla mna je to dost dolezite... Predek vytlumeny dvere plus repra od Rainbow na mdf podlozkach, ted chci radio pak zesik + SW do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 sakra další na výběr,chlape už se rozhodni ne ...za 1. určitě ani s jedním nešlápneš vedle....řekl bych možná Clarion lépe vybaven....mě to táhne k ///A pozitive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Predek vytlumeny dvere plus repra od Rainbow na mdf podlozkach, ted chci radio pak zesik + SW do kufru. Jooo, tak to je libova volba repraku, ty maj Zvuk s velkym Z! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 sakra další na výběr,chlape už se rozhodni ne ...za 1. určitě ani s jedním nešlápneš vedle....řekl bych možná Clarion lépe vybaven....mě to táhne k ///A pozitive Jo ja vim sem rozhodnej jak zenska :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.