zdenek71 Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Zdravím mám OII 06,1.9,TDi mám problém s ventilátorem topení ,když nastartuji a zařadím zpátečku tak to pod kaslíkem spolujezdce začne dost hlasitě bzučet asi na 5s a pak to začne klepat a nepřestane to,nevíte co by to mohlo být?Napadá mě zanesený ventilátor,/filtr jsem vyměnil/,poradí mi prosím někdo jak ho demontovat .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Tady to máš snad to pomůžeskenovat0003.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek71 Vloženo 11. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 V 17. 2. 2011 na 18:02, DEZENT napsal: Tady to máš snad to pomůžeskenovat0003.pdf Dík ,ale ani po vyčištění ventilatoru to nepřestalo dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.