Přejít na obsah

VAG KKL USB kabel

Pedro.ja

Doporučené příspěvky

Nazdar, požičal som si kábel VAG KKL USB taký modrý priesvitný.... neviem či je origo či iba padelek. Mám O2 FL r.v.2009 strčil som ho do auta pustil VCDS SVO 10.6.1 a pri testovaní kábla mi ho nenájde ani cez USB ani cez COM1,2,3,4... rozhranie nenalezeno mi napíše... skúšal som aj ENG verziu a taktiež interface not found.... Je kábel zlý alebo robím niečo zlé? Lebo keď pichnem kábel do auta tak led dioda sviei na červeno.... Nejaká rada sa nájde od Vás?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlape,ty jsi ůplně mimo mísu. Na OII potřebuješ Hex can kabel. Ten modrý je obyčejný KKL a umí jen K linku,kdežto tobě už to běhá po CAN lince. Navíc ten program 10.6 ti s tím modrým kabelem v životě nepoběží,potřebuješ spešl kabel k tomu softu. Na ten modrý poběží poslední soft 304Cz nebo 409 ale nikdy s tím nemůžeš diagnostikovat OII,na to rovnou zapomeň.

PS: za to nově založený duplicitní téma tě tady bude mít někdo rád,příště si napřed přečti pravidla fóra. Témat na tyhle kabely je tu dost,příště se ptej tam.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...