dell Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) nevím jak u kokty, u supa je tam šroub, ke kterému se dostaneš, když páku dáš na stranu...plast jsem neshazoval, jen ho odehnul a dostal se tam. mě ten návod u nášlapu pomohl....na plynovej pedál se teprve chystám Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 (editace) Totalne debilny video navod 1, pedal pri vyberani treba vycvaknut na dvoch miestach, ako je uvedene vyssie na fotke...inak ho von nevyberies. On tam len akoze pichol srobovak a vybral ho von...hlupost, mal to predpripravene! 2, nechapem ako mohol odsrobovat srob pod pakou na otvaranie kapoty, ked sa tam clovek nijak srobovakom nedostane (aspon na OII urcite nie). Tu packu treba najprv zvesit dolu, az potom odsrobovat srob a zhodit plast. A to ako daval dolu ten plast cez osadenu paku, radsej pomlcim ...takymto postupom na OII clovek nic nespravi. 1. nemusel to mít připravené, udělal jsem to uplně stejně - došlo jen k prasknutí dvou paciček na starém pedalu - nepotřebuji - nereším... 2. psal jsem v příspěvku výše..... osobně mi ten návod pomohl hlavně co se týka konektoru - kde nebyl žádný problém ani žádné zlomení zobáčku.... Celkově práce na cca 20min - všechny pedaly plus došlap. Výsledek stojí za to.. Editováno: 1. leden 2015, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Aneb: A pak to je paráda : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Zdravím jen dotaz ten pedal je komplet s elektronikou a snimacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 diky právě obyc pedal 1200 proto me to přišlo levny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 JO je to na hlavu, lepsi RS original stoji podstatne mene nez nahradni dil obyc cerneho ... doporucuji konektor trosku prostriknout kontaktolem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 napřed vyčistím, zda se mi že blbě pedál chytá signál, občas zůstanou otáčky viset, přidám plyn a zůstanou tam kde skončím... asi pedál ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak to rozdelat pedal a zkusit vycistit ... Priapdne ti muzu prodat muj stary, je plne funkcni, menil jsem za RS ... ejstli ho teda najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 je na supa 2 77kw rok 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 eee, mam z O2 2008, jestli to teda neni stejne ... mas foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak by to mozan dle tohoto mohlo byt stejne ... https://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-2/nahradni-dily/rizeni-razeni-pedaly/pedaly-a-paky/plynovy-pedal-223.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 zkusím rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ale opatrne, at s tim pak nejsou problemy, ono zahsekly plyn neni zrovna sranda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.