Jan Tichy Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Zdravim zkouseli jste nekdo dat yetikovy podlozky a rozsirit roztece ? melo by to lepe sedet v zatackach ( ne ze by nesedelo) a vzhledove by to melo byt take lepsi... diky cus all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Podložky jsem nezkoušel, ale nebylo by třeba lepším řešením mít kola s nižším ET ? Na Yetiho je ET45, tak tam dát třeba kola s ET35 a tak by se to také mohlo trošku rozšířit. Neob je to naopak? Čím vyšší ET tim jsou kola více ven ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Říkáš to dobře, čím menší ET tím vic kolo ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Teď jde o to, jaké ET zvolit když ne třeba ET45. Myslíte, že by šli třeba ET54 z Octavie? Nevadilo by to? A co ET35? Co by asi řekli třeba na technické kontrole? Mohl by to být problém? Mám totiž vyhlédlá kola ale s ET54, tak nevim jeslti ano nebo ne. Doporučte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Pri sirce kola 7" a ET54 bude kolo o 1cm zalezle dovnitr oproti serii a podle me to bude vypadat blbe. ET35 je lepsi a na technicke ET neresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Pri sirce kola 7" a ET54 bude kolo o 1cm zalezle dovnitr oproti serii a podle me to bude vypadat blbe. ET35 je lepsi a na technicke ET neresi. Určitě to bude vypadat super na tom ET 35. Nicméně pokud by náhodou to kolo koukalo ven z podběhu (přesahovalo půdorys auta), tak by to na technické už řešili... Řešením by bylo jezdit na technickou v zimě ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Na technickou v zimě jsem jezdil kdysi se satrou Fabii. Na léto jsem tam měl totiž 15" z Octavie. A podle techničáku ani 15" jsem tam nemohl mít. Tak jsem raději na 14" zimních a byl klid. Jinak na Yetika kola vyřešena. Jdu do ALU 17" Annapurna ET45 s pneu 225/50. Tak to snad bude vypadat COOL. P.S. jinak všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.