Host a_sdfg Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Ahojte, mam problem s tvorenim map na prednom celnom skle. Auto parkujem v garazi a okno sa mi nerosi, jazdim stale ze mam nastaveny ofuk predneho skla - skusal som aj naopak. Po par dnoch sa mi ale na spodnej casti okna od pristrojovej dosky vytvoria mastne mapy a dost mi to vadi pri jazdeni. Uz som ich X krat zotrel so servitkou ale po par dnoch su znova spat. Predne sklo som uz lestil snad s 5 roznymi pripravkami a som z toho zufaly :-(. Auto mam od leta a stale mam s tym takyto problem. Na druhych autach s tym problem nemam, takze to nie je ani tymi prostriedkami na umyvanie. Nemate podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothas Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Cau. Tady se mi to deje, ale mel jsem za to, ze to je kvuli mycce a voskovani. Takze jsem dale neresil. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Taky bych to typnul na bordel ve ventilaci a zasranej kabinovej filtr. Pokud vodmaštění skla pomůže jen na chvilku. Teda pokud se to děje zevnitř. Myčka a voskování by zasírala sklo zvenku. Mám zamastilo sklo jeho umejvání u benzínek. Teď už mám přípravek na skla v autě a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murbori Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr??? Ahoj, čo doporúčaš?Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Docela se mi osvědčil SONAX. Ale hlavní je začít výměnou filtrů. Prachovým a pylovým. Alespoň já jsem to tak udělal a je zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.